گوناگون

درخواست اسپانیا برای اضافه شدن دو شهر میزبان جدید به جام جهانی ۲۰۳۰

درخواست اسپانیا برای اضافه شدن دو شهر میزبان جدید به جام جهانی ۲۰۳۰

اسپانیا درخواست اضافه شدن دو شهر میزبان جدید برای جام جهانی ۲۰۳۰ را مطرح کرده است.

به گزارش پارسینه به نقل از خبرورزشی، رقابت‌های جام جهانی ۲۰۳۰ در کشورهای اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار خواهد شد. در طرح اولیه، قرار بود این مسابقات در ۶ ورزشگاه در ۶ شهر مراکش، ۳ ورزشگاه در ۲ شهر پرتغال و ۱۱ ورزشگاه در ۹ شهر اسپانیا برگزار شود. ورزشگاه «نو مستایا» در والنسیا و ورزشگاه «بالایدوس» در ویگو نیز در سال ۲۰۲۴ پیشنهاد شده بودند، اما این کار از سقف تعیین‌شده ۲۰ ورزشگاه توسط فیفا فراتر می‌رفت.

با این حال، شهر مالاگا در ماه جولای گذشته به‌دلیل مشکلات اجرایی مربوط به بازسازی ورزشگاه «لا روسالدا» از میزبانی انصراف داد. اوایل ماه مارس نیز شهر آ کورونیا همین مسیر را در پیش گرفت. ورزشگاه «ریازور» متعلق به دپورتیوو لاکرونیا نیز قرار است به‌طور اساسی بازسازی شود. به این ترتیب، دو جای خالی ایجاد شده تا تعداد ورزشگاه‌ها دوباره به سقف ۲۰ برسد.

فدراسیون فوتبال اسپانیا قصد دارد به‌طور رسمی از فیفا درخواست کند که والنسیا و ویگو به فهرست میزبانان اضافه شوند.

ورزشگاه «نو مستایا» در نهایت جایگزین ورزشگاه قدیمی «مستایا» خواهد شد. ساخت این ورزشگاه از سال ۲۰۰۷ آغاز شد، اما در سال ۲۰۰۹ به‌دلیل مشکلات مالی باشگاه متوقف شد. پس از حدود ۱۶ سال توقف، عملیات ساخت در ژانویه ۲۰۲۵ از سر گرفته شد و اکنون پیشرفت قابل‌توجهی داشته و سکوهای آن که طراحی گلبرگی دارند، در حال تکمیل است. برآوردها نشان می‌دهد این ورزشگاه جدید پیش از آغاز فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ لالیگا آماده بهره‌برداری خواهد بود.

در سوی دیگر، استفاده از ورزشگاه «بالایدوس» ویگو برای جام جهانی ۲۰۳۰ به انجام یک بازسازی مهم جدید وابسته است، با اینکه آخرین بازسازی آن تنها سه سال پیش به پایان رسیده.

گزارش‌ها حاکی از آن است که رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا، رافائل لوزان، به‌صورت علنی از اضافه شدن این دو ورزشگاه حمایت کرده است. قرار است درخواست رسمی به فیفا ارسال شود و این نهاد آن را تأیید یا رد کند. تصمیم نهایی احتمالاً تا سپتامبر، پس از پایان جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکای شمالی، اعلام نخواهد شد.

لوزان در ماه ژانویه اعلام کرده بود که دیدار نهایی جام جهانی ۲۰۳۰ در اسپانیا برگزار خواهد شد؛ با وجود اینکه مراکش تمایل دارد این مسابقه را در ورزشگاه جدید «گرند استاد حسن دوم» در کازابلانکا با ظرفیت رکوردشکن ۱۱۵ هزار نفر برگزار کند. با این حال، او مشخص نکرد که این فینال در ورزشگاه برنابئو متعلق به رئال مادرید برگزار می‌شود یا در ورزشگاه نوکمپ بارسلونا.

سایر ورزشگاه‌های اسپانیا برای این رقابت‌ها شامل ورزشگاه‌های باشگاه‌های اسپانیول، اتلتیک بیلبائو، لاس پالماس، اتلتیکو مادرید، رئال سوسیداد، رئال ساراگوسا و رئال بتیس هستند.

 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار