گوناگون

ترکیب احتمالی استقلال مقابل الوحدات با تغییرات جدید

ترکیب احتمالی استقلال مقابل الوحدات با تغییرات جدید

سرمربی تیم فوتبال استقلال برای بازی مقابل الوحدات تغییرات اندکی را به نسبت به دیدار اخیر آبی ها در ترکیب ایجاد خواهد کرد.

 به گزارش پارسینه به نقل از افکارنیوز ، تیم فوتبال استقلال ایران در سومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲، شامگاه چهارشنبه (۳۰ مهر) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف تیم الوحدات اردن خواهد رفت.

ریکاردو ساپینتو ، سرمربی پرتغالی استقلال که در دیدار اخیر تیمش برابر مس رفسنجان توانست دومین پیروزی فصل را جشن بگیرد، این بار به دنبال کسب یک برد ارزشمند آسیایی است تا علاوه بر زنده نگه داشتن امیدهای آبی‌پوشان برای صعود به مرحله حذفی، دومین پیروزی متوالی خود را نیز رقم بزند.

در ترکیب استقلال، حبیب فرعباسی که در دو بازی گذشته سنگربان آبی‌ها بوده و در دیدار با مس موفق به ثبت کلین‌شیت شد، بار دیگر از ابتدا درون دروازه قرار خواهد گرفت.

در قلب خط دفاعی، رستم آشورماتوف در کنار عارف آقاسی به احتمال فراوان زوج دفاعی استقلال را تشکیل می‌دهند. البته در صورت آمادگی کامل سامان فلاح، احتمال تغییر در این زوج وجود دارد، اما با توجه به مصدومیت جزئی او در بازی قبلی، حضورش از ابتدا در ابهام است.

در سمت راست خط دفاعی، صالح حردانی با توجه به غیبت روزبه چشمی به عنوان کاپیتان تیم ایفای نقش خواهد کرد و در سمت چپ نیز حسین گودرزی وظیفه مهار مهاجمان حریف را بر عهده دارد.

در میانه میدان، امیرمحمد رزاقی‌نیا و مهران احمدی دو هافبک جوان و پرتلاش استقلال خواهند بود که نقش مهمی در بازی‌سازی تیم دارند. در جناح راست، یاسر آسانی وینگر آلبانیایی که در هفته‌های اخیر نمایش درخشانی داشته، به میدان می‌رود و در سمت چپ نیز علیرضا کوشکی حضور خواهد داشت

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار