گوناگون

گلایه مدیران پرسپولیس از چند بازیکن

گلایه مدیران پرسپولیس از چند بازیکن

مدیران باشگاه پرسپولیس نسبت به رفتار چند بازیکن گلایه‌مند هستند و این موضوع را با افشین پیروانی مدیر تیم هم در میان گذاشتند.

به گزارش پارسینه به نقل از مشرق ؛ روز گذشته در جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، افشین پیروانی هم حضور داشت و گزارشی درباره وضعیت فعلی بازیکنان و برخی اتفاقات رخ داده ارائه کرد.

هرچند موضوع اصلی جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مذاکره با اوسمار و ارائه پیشنهاد مالی به این مربی برزیلی بود، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد اعضای هیئت مدیره درباره برخی اتفاقات رخ داده در تیم و رفتارهای برخی بازیکنان نیز گلایه‌مند هستند و با افشین پیروانی در این باره صحبت کردند.

شنیده می‌شود در این جلسه از پیروانی خواسته شده است تا حساسیت بیشتری نسبت به رفتار برخی بازیکنان داشته باشد و اجازه ندهد تیم از شرایط حرفه‌ای خارج شود.

مدیران پرسپولیس که پیشنهاد خود را به اوسمار ویرا ارائه کردند، به‌زودی جلسه‌ای هم با وحید هاشمیان برگزار خواهند کرد تا درباره آینده این مربی تصمیم‌گیری شود. در صورتی که پاسخ اوسمار برای حضور در پرسپولیس مثبت باشد، قرارداد هاشمیان با سرخپوشان فسخ خواهد شد.

این اتفاق در حالی است که پرسپولیس در هفته هشتم لیگ برتر روز جمعه به مصاف ذوب‌آهن اصفهان خواهد رفت.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار