گوناگون

مورایس: از پیشرفت مداوم الوحده خوشحالم

مورایس: از پیشرفت مداوم الوحده خوشحالم

سرمربی پرتغالی الوحده مورد تمجید روزنامه معروف اماراتی قرار گرفته است.

به گزارش پارسینه به نقل از"ورزش سه"، روزنامه الامارات الیوم در گزارشی نوشته است: هواداران باشگاه الوحده در این فصل حال‌و‌هوایی سرشار از امید و اعتماد را تجربه می‌کنند؛ وضعیتی که سال‌هاست مانند آن را ندیده بودند. تیم در همه‌چیز متفاوت به نظر می‌رسد؛ از شیوه بازی و نظم تاکتیکی گرفته تا روحیه بازیکنان در زمین و نتایجی که نشان از مسیر ثابت و رو‌به‌رشد الوحده در تمامی رقابت‌ها دارد.

دیگر «عنابی» آن تیم پرنوسان گذشته نیست که عملکردش از هفته‌ای به هفته دیگر تغییر کند؛ بلکه اکنون به الگویی از ثبات فنی و روانی تبدیل شده است. این تغییر بزرگ، حاصل کار منسجم و برنامه‌محور ژرزه مورایس، سرمربی پرتغالی تیم است؛ مربی‌ای که چهره الوحده را به‌کلی دگرگون کرده و در بازیکنانش روحیه پیروزی و ذهنیت رقابت برای تمام جام‌ها را نهادینه ساخته است.

تفکر و فلسفه فوتبالی مورایس به‌روشنی در عملکرد تیم در همه مسابقات دیده می‌شود؛ الوحده با گام‌هایی مطمئن در مسیر تحقق آرزوهای خود در سطح داخلی و قاره‌ای پیش می‌رود. هماهنگی چشمگیر بین بازیکنان اصلی و ذخیره، تیم را به سطحی از بلوغ فنی و ذهنی رسانده که در دیدار اخیر مقابل البطائح (در هفته ششم لیگ)، جلوه‌گر شد.

 

از سوی دیگر، ژوزه مورایس در گفت‌وگو با روزنامه الامارات الیوم تأکید کرد که اهداف الوحده در این فصل محدود نیست و تیم برای موفقیت در همه رقابت‌ها تلاش می‌کند. او گفت: «باشگاه از نظر منابع انسانی و توان فنی در جایگاهی قرار دارد که می‌تواند در تمامی جام‌ها رقابت کند و تا مراحل پایانی پیش برود.»

2232160

مورایس افزود: «کار ما در تیم بر اساس یک برنامه روشن پیش می‌رود. هدف، ساختن تیمی کامل است که بتواند در تمام جبهه‌ها رقابت کند. چیزی که ما را به این هدف نزدیک می‌کند، روحیه انضباط، تلاش و تعهدی است که بازیکنان در تمرینات و مسابقات نشان می‌دهند؛ همین موضوع باعث می‌شود به آینده خوش‌بین باشم.»

او همچنین درباره فشردگی بازی‌ها گفت: «فشار مسابقات بخشی طبیعی از فوتبال حرفه‌ای است. تمرکز ما روی دیدارهای پیشِ‌روست؛ چه در لیگ داخلی و چه در لیگ قهرمانان آسیا. ما هر روز کار می‌کنیم تا در میدان حاضر شویم و برنده باشیم. این چالش‌ها لذت‌بخش‌اند؛ این ذات کار ماست. اکنون تمرکزمان بر مسابقه بعدی در لیگ قهرمانان آسیاست و پس از آن به دیدارهای بعدی فکر می‌کنیم.»

سرمربی الوحده تأکید کرد که فشردگی مسابقات برای او هیچ نگرانی‌ای ایجاد نمی‌کند و برعکس، آن را انگیزه‌ای برای بازیکنان می‌داند. او گفت: «این مسئله برای من اصلاً نگران‌کننده نیست؛ فوتبال حرفه‌ای همین است. بازی‌های زیادی در پیش داریم و باید همه را انجام دهیم؛ این شغل ماست و همان چیزی است که عاشقش هستیم. بدون بازی، هیچ هیجان و لذتی در فوتبال وجود ندارد.»

مورایس در پایان با ابراز رضایت از پیروزی برابر البطائح گفت: «از عملکرد تیمم بسیار راضی‌ام. بازیکنانم دقیقاً همان کاری را کردند که برای کسب سه امتیاز لازم بود. با اینکه در ده روز گذشته همه بازیکنان در تمرینات حضور نداشتند، اما با تلاش و تمرکز بالا کار کردیم. روند تیم رو‌به‌رشد است و من از این پیشرفت مداوم خوشحال و امیدوارم.»

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار