ورود بمب جدید پرسپولیس به زمین

ورود بمب جدید پرسپولیس به زمین

سرژ اوریه، مدافع راست تازه‌وارد ساحل عاجی تیم پرسپولیس، اولین تجربه حضور خود در ترکیب این تیم را کسب کرد.

به گزارش پارسینه و به نقل از خبرورزشی، در جریان دیداری که پرسپولیس مقابل ایغدیر اسپور برگزار کرد، وحید هاشمیان پس از پایان نیمه اول و با توجه به نتیجه ۲-۰ به سود حریف، اقدام به انجام سه تعویض در ترکیب تیم خود نمود.

سرژ اوریه یکی از بازیکنانی بود که در این تعویض‌ها وارد زمین شد. اوریه که پیش از این دو جلسه تمرینی را پشت سر گذاشته و تست‌های پزشکی لازم را نیز با موفقیت گذرانده است، به نظر می‌رسد نظر مثبت وحید هاشمیان را برای پیوستن به جمع سرخ‌پوشان جلب کرده است. این بازیکن فرصت ۴۵ دقیقه بازی در این دیدار را به دست آورد.

این مدافع ساحل عاجی که سابقه عضویت در تیم‌های مطرحی چون پاری‌سن‌ژرمن و تاتنهام را در کارنامه دارد، به همراه سایر بازیکنان پرسپولیس، ترکیه را به مقصد کشورمان ایران ترک خواهد کرد تا به جمع شاگردان هاشمیان اضافه شود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار