خطر در منزل «کیهان کلهر»، استوری نگران کننده همسر آقای نوازنده+عکس

خطر در منزل «کیهان کلهر»، استوری نگران کننده همسر آقای نوازنده+عکس

پارسینه: زهره سلطان آبادی، همسر کیهان کلهر ، نوازنده و آهنگساز مشهور ایرانی با انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام از سرقت برخی لوازم منزلشان خبر داده است.

پارسینه : زهره سلطان آبادی با انتشار عکس از رد پای کفش سارق در منزلش نوشت:
«برای چند ساعت بشدت خشمگین بودم، حالا خشمم فرو نشسته و بیشتر به جزئیات توجه میکنم. دیدم دستکش بوکس و مکمل ورزشی و دستگاه اسپرسو ساز و کُت‌های چرمی خلبانی و موتورسواری را هم برداشتی، حدس زدم که اهل ورزش باشی. دیدم عطرها و کیف‌های زنانه را هم برداشتی، حدس زدم که شاید زن عزیزی در نظرت داشتی. شاید تو، ای صاحب این رد پا، پیامم را دیدی و اینجا یا به هر شکلی با من تماس گرفتی. میخواهم بدانی که درِ مهر و حتی دوستی، هیچ وقت از سوی اهل این خانه که تو دیشب ناخوانده واردش شدی به رویت بسته نیست.»

استوری نگران کننده همسر آقای آهنگساز+عکس
کاربران فضای مجازی با توجه به فاجعه رخ داده در منزل داریوش مهرجویی، از این ادبیات همسر کیهان کلهر ابراز نگرانی کرده اند.

ارسال نظر

  • شیرین صفوی

    مرگ بر خلچل رضا پهلوی و حامیانش

  • ناشناس

    این حرفای رمانتیک برای فاطی تنبون نمیشه

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار