بابک برزویه در گذشت

پارسینه: بابک برزویه، هنرمند عکاس در حوزه عکاسی مطبوعاتی و سینما امروز، سهشنبه ـ ۲۵ مرداد ماه از دنیا رفت.
به گزارش پارسینه ؛ بابک برزویه عکاس باسابقه سینمای ایران پس از مدتها تحمل عوارض ناشی از بیماری، امروز دارفانی را وداع گفت.
او از عکاسانی بود که نه تنها در حوزه سینما بلکه در حوزه عکاسی مطبوعاتی و همکاری با رسانههای مختلف از جمله خبرگزاریها، کارنامه پُر باری داشت.
خانواده برزویه با انتشار متنی ضمن تایید این خبر اعلام کرد: با کمال تأسف به عرض میرساند بابک برزویه عزیزمان پس از چندین ماه مبارزه تسلیم تقدیر الهی شد. متعاقباً زمان و مکان خاکسپاری از طرف خانواده اطلاعرسانی خواهد شد.

بابک برزویه مدرس، عکاس ، بازیگر و از فعالان عرصه عکاسی تئاتر و سینما از دی ماه ۱۴۰۰ به دلیل عارضه مغزی در کما به سر میبرد و در بخش مراقبتهای ویژه بستری بود.
وی از شروع فعالیتهای عکاسی خود با کارگردانهایی همچون رسول ملاقلیپور، مسعود کیمیایی، پوران درخشنده و مهران مدیری همکاری داشته است. برزویه سال ۱۳۷۵ برنده دیپلم و سیمرغ بلورین بهترین عکاس فیلم برای عکاسی فیلم «سفر به چزابه» (ساخته رسول ملاقلیپور) شد. همکاری با خبرگزاریهای همچون فارس، ایسنا، آنا و مهر جز کارنامه خبری این هنرمند است.
واکسن زده بود !؟