قاسمیان از عربستان بازگردانده شد

قاسمیان از عربستان بازگردانده شد

حجت‌الاسلام قاسمیان که به دلیل اظهاراتش در فضای مجازی درباره فضای شهرهای مکه و مدینه، از سوی عربستان بازداشت شده بود، با پیگیریهای مسئولان ایرانی، آزاد و راهی ایران شد.

به گزارش پارسینه به نقل از   ایسنا، پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری با بازنشر پیامی که این روحانی در  در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته است، آزادی او را تأیید کرد.

قاسمیان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته است: «سلام بر همه عزیزان...با دعای خیر و پیگیری‌های شما و پیگیری‌های مجدانه کنسولگری ایران در عربستان از زندان آزاد شدم و از طریق دبی در حال بازگشت به میهن عزیز هستم...».

قاسمیان پیش از آغاز مناسک حج تمتع، از عربستان به ایران بازگردانده شد. 

 

مقامات حج ایران، گفته‌های این روحانی را «نظر شخصی او» دانسته و از طریق کمیته صیانت از حقوق حجاج با هماهنگی وزارت امورخارجه، سفارت و سرکنسولگری ایران در جده، آزادی او را پیگیر شدند.

هرچند، سخنگوی قوه‌قضائیه در ایران بازداشت حجت‌الاسلام قاسمیان در عربستان را «غیرموجه» و «غیرقانونی» اعلام کرده بود.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اما در واکنش به این ماجرا تاکید کرده بود: «جمهوری اسلامی ایران با صراحت کامل هرگونه تلاش برای ضربه زدن به وحدت مسلمانان را، به‌ویژه در فضای معنوی حج، محکوم می‌کند. ما مصمم هستیم که به هیچ‌کس اجازه ندهیم به روابط برادرانه ما با همسایگانمان، از جمله به مسیر رو به‌جلوی روابط با عربستان سعودی، آسیب بزند.»

 

ارسال نظر

  • محمد مهدی اسلامی

    باسمه تعالی / با سلام و احترام بر خوانندگان گرامی . پیامبر اکرم می فرماید : تفکر ساعة افضل من عبادة سبعین سنة = یک لحظه فکر کردن ازهفتاد سال عبادت کردن برتر است . می رویم شادان در راه خدا __ راه ما از جاهلان باشد جدا __ عقل و انسانیت اندر راه حق __ بسته است از ما زبان هرز و لق __ قبل از آن که برزبان آریم سخن __ می کنیم اندیشه چون مرد کهن __ جاهل بیچاره در جهلش غریق __ مانده گر باشد درون هر فریق __

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار