شكايت جديد دولت از صدا و سيما چه بود؟

پارسینه: اينبار دولت بيش از ساير مواقع انتقاد دارد كه نامه رسمي فرستاده است. اگر در گذشته اختلاف بر سر انتخاب مجري و اينگونه مسائل در گفتوگوهاي رييسجمهور با مردم بود اينبار اختلافها بيشتر شده است.

به نوشته اعتماد، روابط دولت و رسانه ملي برخلاف هشت سال اخير ديگر گرم و پر راز رفاقت نيست. هر چقدر كه در دولت گذشته روابط حسنه بود در اين دولت هر دو طرف از يكديگر انتقاد دارند. دولت ميگويد كه رسانه ملي كم ميگذارد و رسانه ملي ميگويد نهتنها كم كاري نداشته كه تعاملش با اين دولت بيش از گذشته بوده است.
روزهاي آخر حضور عزتالله ضرغامي در ساختمان جام جم با خاطرات خوشي براي او همراه نبود. اينبار دولت بيش از ساير مواقع انتقاد دارد كه نامه رسمي فرستاده است. اگر در گذشته اختلاف بر سر انتخاب مجري و اينگونه مسائل در گفتوگوهاي رييسجمهور با مردم بود اينبار اختلافها بيشتر شده است. سفر اخير رييسجمهور به زنجان سفري مهم از نگاه دولتيها بود. سفري كه حسن روحاني در آن گلايههايش را مطرح كرد و از نگاهش به برخي مسائل روز گفت. با اين همه صدا و سيما ظاهرا در مورد اين سفر آنگونه كه دولت ميپسنديده اطلاعرساني نكرده و پوشش خبري لازم در مورد اين سفر صورت نگرفته است.
خبر را روز گذشته يك عضو شوراي نظارت بر صدا و سيما داده و گفته است كه «دولت نامهيي به شوراي نظارت بر صدا و سيما، ارسال و در آن انتقادات خود را از رسانه ملي مطرح كرده است. » وي افزود: در اين نامه به موضوعاتي نظير پوشش سفر رييسجمهوري به نيويورك و همچنين سفر وي به زنجان اشاره شده است. دولت معتقد است برنامهها و سخنرانيهاي رييسجمهوري به درستي در صدا و سيما انعكاس نمييابد.
عضو ناظر مجلس در شوراي نظارت بر صدا و سيما تاكيد كرد: دولت ميگويد كه صدا و سيما با توجه به وظايفي كه در قانون اساسي براي اين مجموعه در نظر گرفته شده است، تخلف ميكند و در مواردي تصوير حقيقي را به مخاطبان عرضه نميكند. اين نماينده مجلس خاطرنشان كرد: در جلسه بعدي شوراي نظارت بر صدا و سيما كه روز شنبه برگزار ميشود درباره اين انتقادات دولت بررسيهاي لازم صورت ميگيرد بررسي چنين شكايات و نامههاي انتقادي پيش از اين نيز در شوراي نظارت بر صدا و سيما سابقه داشته است.
با اين وجود دولت نتيجهيي را كه دنبال ميكرده است هيچگاه به دست نياورده و همين موضوع موجب شده كه اختلاف ميان دو نهاد حل نشده باقي بماند. حالا بايد ديد كه در آخرين روزهاي حضور عزتالله ضرغامي در ساختمان صدا و سيما و آن هم در روزهايي كه زمزمههاي مشخص شدن جايگزينش قوت ميگيرد اين اختلافات به يك نقطه مثبت ميرسد يا آنكه بايد منتظر آغاز فعاليت رييس جديد اين سازمان براي تغيير در رويكردها در مقابل دولت بود؟
ضرغامی برو بعد از سال برنامه های ایران را هم شاید تماشا کنیم
اگر هند را کشوری با چندین مذهب نام دارد کشور ما را باید کشوری با چندین حکومت.
علت مخالفت با این دولت به خاطر اینکه مردم انتخاب کردند و چشن گرفتند و حالا نوبت انتقام از منتخب مردم
متاسفانه قوای این کشور چهارگانه هستند.و مستقل ترین ! انها از دولت فقط صدا و سیما است.
اين همه مردم مردم نكنيد بابا ،يه دولت لب مرزي با پنجاه و يك درصد آراء به زور!!!!!!
نصف مردم به اين دولت راي ندادند كه حالا كسي بخواد انتقام بگيره از مردم،رفراندوم يارانه يادتون رفته