خود ارضایی چیست و چرا با رابطه جنسی تفاوت دارد؟

پارسینه: خود ارضایی یا استمنا تحریک کردن خود تا مرز انزال و رسیدن به اوج لذت جنسی است. خود ارضایی کردن با داشتن رابطه جنسی با همسر کاملا متفاوت است.
خود ارضایی چیست؟
درباره عوارض خود ارضایی چه میدانید؟
آسیبها و عوارض جسمی
- از بین رفتن زیبایی
- به هم خوردن تناسب اندام و زشتی هیکل
- ریزش موهای سر
- زود انزالی و دفع بیاختیار منی
- بیاختیاری ادرار
- ضعف در بینایی و شنوایی همچون شنیدن صدای وزوز در گوش
- کم شدن حافظه و قدرت یادگیری
- ضعف اعصاب و کم شدن قدرت تحمل در برابر مسائل
- بیحالی و ضعف همیشگی
آسیبها و عوارض روحی و روانی
- ضعف حافظه و حواسپرتی
- اضطراب
- گوشهگیری و افسردگی
- بینشاطی و لذت نبردن از زندگی
- پرخاشگری
- بداخلاقی و تندخویی
- كسالت دائمی و ضعف اراده
- احساس حقارت
- عدم اعتماد به نفس
- احساس گناه و عذاب وجدان
تفاوت خود ارضایی و رابطه جنسی
انزال منی که پس از ازدواج و از طریق ارتباط جنسی با همسر صورت میگیرد، دارای تفاوتهایی با خود ارضایی است که در زیر به صورت خلاصه به آن اشاره میشود:
- در ارتباط با همسر چون ارتباط عاطفی ایجاد میشود (از طریق ملاعبه و …) سیستم اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک به صورت متعادل تحریک گشته و اندامهایی که تحت تاثیر این سیستمها هستند به صورت طبیعی فعالیتشان افزایش یا کاهش مییابند (تندی ضربان قلب، تندی تنفس و …)، اما در خودارضایی یا استمنا چون فرد از طریق خیالات و بدون وجود ارتباط عاطفی مستقیم خود را تحریک میکند تحریک اعصاب فوق به صورت متعادل صورت نمیگیرد و بنابراین فعالیت اعضای تحت تاثیر این اعصاب به صورت غیرطبیعی کاهش یا افزایش مییابد و خود باعث عوارض جسمی میگردد.
- عمل جنسی که در ازدواج صورت میگیرد صرفا قرار گرفتن دو جسم مادی در کنار همدیگر نیست بلکه این عمل ظاهری، محبت به یکدیگر، ایثار و از خودگذشتگی در حق همدیگر و بسیاری از فواید روحی و روانی را در پی دارد ولی خود ارضایی یک انحراف جنسی است که عواقب بسیار وخیمی برای فرد به همراه دارد.
- در ارتباط طبیعی و به خصوص اگر انزال منی از طریق مقاربت صورت گیرد کیسههای منی به طور کامل تخلیه شده و ارضای کامل صورت میگیرد. ولی در استمنا بستگی به شدت خیالات فرد تخلیه کیسهها متفاوت است و در بعضی مواقع بزرگی بیش از حد پروستات، عدم تخلیه کامل کیسههای منی، سوزش ادرار و … بروز میدهد.
- از نظر معنوی نیز بحث ارتکاب گناه و دوری از درگاه حضرت حق مطرح است که در استمنا وجود دارد ولی در ارتباط با مقاربت، انسان حلال الهی را انجام داده است و باعث نزدیکی و قرب به درگاه خداست.
- از نظر روحی روانی نیز حالت احساس گناه، پشیمانی، افسردگی، اضطراب و … که پس از استمنا برای فرد رخ میدهد پس از مقاربت طبیعی برای فرد وجود ندارد بلکه برخلاف آن حالت شادی و آرامش روحی ایجاد میشود.
ارسال نظر