حمله سربازان صهیونیست برای ممانعت از عروسی دو جوان فلسطینی!

حمله سربازان صهیونیست برای ممانعت از عروسی دو جوان فلسطینی!

پارسینه: مأموران اسرائیلی از برگزاری جشن عروسی بین دو جوان فلسطینی ممانعت کردند! سربازان اسرائیلی با شلیک گلوله‌های مشقی و بمب صوتی (نارنجک) ...

پارسینه - گروه بین‌الملل: مأموران اسرائیلی از برگزاری جشن عروسی بین دو جوان فلسطینی ممانعت کردند!

به گزارش سرویس بین‌الملل پارسینه به نقل از پایگاه خبری الجزیره، مأموران اسرائیلی به بهانه قوانین محدودیت آمد و شد بین اراضی کرانه باختری و اراضی اشغالی پیش از 1948، مانع از برگزاری مراسم عروسی دو جوان فلسطینی شدند! داماد جوان از اعراب فلسطینی ساکن در مناطق اشغالی سال 1948 و عروس از ساکنان کرانه باختری بود و به همین علت مأموران اسرائیلی مانع از رسیدن این دو به یکدیگر شدند!


داماد بر روی دوش جوانان و دوستان - بدون درگیری - به سمت عروس می‌رفت

بر پایه این گزارش، داماد که از ساکنان شهر عرب‌نشین الناصرة در داخل اراضی اشغالی 1948 بود، بر دوش ده‌ها جوان فلسطینی از محله خود برون رفته و به سمت پاسگاه‌های حائل (مرز بین اراضی 1948 و اراضی اشغالی محل اختلاف) حرکت می‌کرد که با حمله شدید سربازان اشغالگر مواجه شد!! سربازان اسرائیلی با شلیک گلوله‌های مشقی و بمب صوتی (نارنجک) به ده‌ها جوانی حمله کردند همراه با داماد، به طرف محل جشن عروسی حرکت می‌کردند. جوانان برای شادی و عروسی، در حال خواندن اشعار شاد محلی بودند.

از سوی دیگر عروس همراه با کاروان شادباش و پرچم‌های فلسطین - که رسم معمول مراسم عروسی است - در انتظار داماد در پشت ایستگاه‌های حائل قرار داشتند که با مشاهده حمله ارتش اشغالگر به داماد، از خود واکنش نشان دادند و به این ترتیب مراسم عروسی به درگیری با سربازان صهیونیست تبدیل شد.

در همین حال نجوان بیرقدار، از حاضران در این مراسم به خبرنگار الجزیره گفت: «ما مخالف سیاست جداسازی فلسطین و اسرائیل هستیم؛ به ویژه جدایی بین اعراب ساکن در اراضی اشغالی 1948، اراضی محل مناقشه و منطقه کرانه باختری با هیچ توجیهی روا نیست. ما تا ابد در برابر این سیاست می‌ایستیم.»

حازم ابو هلال، جوان 35 ساله‌ای که داماد را به دوش گرفته بود نیز اظهار داشت: «ما عمیقاً مخالف این سیاست اسرائیلی هستیم. حوادث امروز، خطارات سیاه آپارتاید را برای بشر زنده کرد؛ خاطرات تلخ جداسازی نژادپرستانه. تنها آپارتاید بود که اجازه ازدواج بین نژادی را نمی‌داد.»



آمارهای بیرقدار، واقعیت را عریان‌تر نشان می‌دهد: «با اجرای قانون منع آمد و شد و تفکیک بین ساکنان عرب‌تبار داخل اراضی اشغالی 1948، ساکنان منطقه حائل (اشغالی بعد از 1948)، ساکنان کرانه باختری و ساکنان غزه فاجعه عمیقی رخ می‌دهد. حدود 130هزار شوهر عرب‌تبار در اراضی اشغالی کار می‌کنند که همسر و عروسشان در مناطق تحت سلطه دولت خودمختار زندگی می‌کنند. آیا این‌ها باید کار خود را ترک گویند یا خانواده خویش را رها کنند؟» واضح است که این سیاست نژادپرستانه حتی با منافع آنی جامعه صهیونیست‌های اشغالگر نیز ناسازگار است.

دختر جوانی در مناطق اشغالی 1948 اعلام کرد ما پیش از این حق ازدواج با اتباع 4 کشور (ایران، عراق، لبنان و سوریه) را نداشتیم و با قانون جدید، حتی حق ازدواج با هم‌وطنان و خویشان خویش در کرانه باختری و غزه را نخواهیم داشت!!

گفتنی است بنا بر آمار رسمی دولت اسرائیل، حدود 1.3 میلیون نفر معادل 20% ساکنان سرزمین‌های اشغالی محدوده 1948 را فلسطینیان و عرب‌تباران تشکیل می‌دهند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار