فروش ارز اربعین آغاز شد

فروش ارز اربعین آغاز شد

زائران اربعین حسینی (ع) امسال، از امروز تا ۲۲ مردادماه برای خرید ۲۰۰ هزار دینار عراق که مبلغ آن (به نرخ مرکز مبادله) برای هر زائر ایرانی ۱۰ میلیون و ۹۴۵ هزار تومان است، مهلت دارند.

به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، مراسم اربعین حسینی (ع) ۱۴۰۴، امسال مصادف با روز پنج شنبه (۲۳ مردادماه) است و بانک مرکزی برای تامین، عرضه و فروش ارز به زائرین اربعین حسینی (ع) اعلام کرده که از امروز (چهارم مرداد ماه) تا ۲۲ مرداد (یک روز پیش از اربعین) شرایط خرید ارز اربعین (دینار عراق) برای زائران فراهم شده و چهار بانک ملی ایران، تجارت، صادرات و پست بانک را به عنوان بانک‌های عامل، مکلف به فروش ارز اربعین ۱۴۰۴ به زائران امسال هستند.

۲۰۰ هزار دینار عراق چقدر است؟

این ارز به هر زائر متقاضی خرید بالای پنج سال و حداکثر تا ۲۰۰ هزار دینار به نرخ  فروش مرکز مبادله ارز و طلای ایران (ETS) عرضه و طبق اعلام بانک مرکزی دریافت هرگونه کارمزد یا هزینه از متقاضی، به جزء معادل ریالی ارز مورد تقاضا ممنوع است.

امروز (چهارم مردادماه) قیمت هر ۱۰۰ واحد دینار عراق در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران، ۵۴۷۷ تومان است؛ به عبارتی قیمت هر واحد دینار عراق، معادل ۵۴.۷ تومان اعلام شد.

بنابراین متقاضیان خرید ارز اربعین امسال برای دریافت ۲۰۰ هزار دینار سهمیه‌ای خود باید مبلغی معادل ۱۰ میلیون و ۹۵۴ هزار تومان پرداخت کنند.

63535558

براساس اعلام بانک مرکزی،  فروش ارز اربعین به زائرین بالای پنج سال با ارائه اصل کارت ملی و گذرنامه یا «برگه تردد اربعین» معتبر زائر و طی مراحل مربوطه توسط بانک عامل امکانپذیر بوده و در خصوص زائرین بین پنج تا ۱۵ سال، باید حتما «اصل شناسنامه» به جای کارت ملی ارائه شود.

زائران، برای دریافت این ارز، در ابتدا لازم است تا در سامانه سماح (سازمان حق و زیارت) ثبت نام کنند و متعاقب آن اگر تمایل دارند که ارز خود را به صورت غیر حضوری دریافت کنند باید اطلاعات خود را در برنامه‌های اعلام شده از سوی چهار بانک مذکور (برای مثال پیام رسان بله) ثبت کرده و معادل ریالی ارز مورد نیاز خود را واریز کنند؛ سپس در تاریخی که اعلام کرده‌اند به شعبات مورد نظر مراجعه کرده و ارز خریداری شده خود را دریافت کنند.

گفتنی است؛ زائرانی که به هر دلیلی از این سفر بازمانده‌اند، ‌براساس تعهدنامه‌ای که هنگام خرید ارز از بانک عامل دریافت کردند نهایتا تا ۳۰ مرداد ماه مکلف هستند تا تمام مبلغ دینار خریداری شده را به بانک عامل عودت دهند.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار