حذف جنایتهای تاریخی روسیه از کتاب «فارسی ۲»! +عکس

پارسینه: دو معلم ادبیات فارسی از حذف برخی جملات در کتاب «فارسی ۲» خبر دادند که شامل جنایتهای تاریخی روسیه در ایران میشود.
به گزارش «پارسینه»، عادل برکم، فعال صنفی معلمان، در رشته توئیتی که در حساب کاربری خود منتشر کرده مدعی حذف برخی مطالب از کتب درسی با هدف تغییر نگاه دانش آموزان به دولت روسیه شده است. این ادعا را حسین طریقت، معلم ادبیات، هم در کانال تلگرامی خود منتشر کرده است.
برکم در توییتر خود نوشت:
«جهت یادآوری: سیدمحمد بطحایی، وزیر سابق آ.پ در اواخر فروردین ۹۷ ضمن سفر به روسیه و ملاقات با مقامات روسیه از آمادگی ایران برای تدریس زبان روسی به عنوان زبان دوم خبر داده بود.»
موارد زیر تغییراتی هستند که در رابطه با جنایات تاریخی روسیه در ایران، از کتاب «ادبیات 2» حذف شده اند:
چاپ اول (۹۷-۹۶) : «تبریز، این شهر کهن، مرکز فرماندهی خطَ مقدَمِ دفاع در برابر دستدرازیهای همسایهُ شمالی ایران، یعنی روسیه بود» (۱)
چاپ جدید : حذف! (۲)
چاپ اول: «جنگ "روسها" با ما جنگ میان ارتش دو کشور نبود.» (۳)
چاپ جدید: «جنگ "سپاه روس" با ما...» (۴)

چاپ اول (۹۷-۹۶): «روسیه چشم طمع بر آذربایحان دوختهبود.» (۱)
چاپ جدید: حذف! (۲)
چاپ اول (۹۷-۹۶):"روسها" مثل مور و ملخ در شهر پراکنده شدند. (۳)
چاپ سال بعد: "سپاه روس" مثل مور و ملخ... (۴)
چاپ اول: «دیری نگذشت پرچم روسها در خاک آغشته به خون بیگناهان به اهتزاز درآمد.» (۱)
چاپ جدید: «دیری نگذشت که این منطقه به تصرف سپاه روس درآمد.» (۲)
چاپ اول: «نگاه فزونخواهانه و دهشتبار روسها به فراتر از اینها دوختهشدهبود.» (۱)
چاپ جدید: حذف! (۲)
روسیه از زمان تزارها تا به امروز بیشترین ضربات پنهان و آشکار را به کشور ما زده و علاوه بر آن 17 شهر ایران را از خاک ما جدا و ضمیمه کشور خویش نمودند که در حال حاضر آن بخش ها کشورهای جدا شده از شوروی سابق می باشند.
آنوقت آموزش و پرورش نظامی که مدعی استقلال در مقابل شرق و غرب است مثل آب خوردن برای باج دادن به روسیه تاریخ کشورمان را تحربف می کند.
مستعمره بودن که شاخ و دم نداره. ارباب پوتین چطوره؟
چرا به اسب این روسها نمیشه گفت یابو !!!!؟؟؟
خوش خدمتی به روسهای کثیف...اون شعار سر در وزارت خارجه را یا بردارید و یا تغییر بدید...
لعنت خدا بر توده ای های ریش دار 1