گوناگون

جزییاتی از جنگنده های عجیبی که کانادا از امریکا دریافت کرد

جزییاتی از جنگنده های عجیبی که کانادا از امریکا دریافت کرد

پارسینه: کانادا یک قرارداد ۱۴.۲ میلیارد دلاری برای خرید ده‌ها جنگنده اف-۳۵ شرکت لاکهید مارتین امضا کرده است.

به گزارش پارسینه به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کانادا امروز دوشنبه یک توافق برای خرید 88 فروند جنگنده اف-35 از شرکت دفاعی لاکهید مارتین آمریکا به ارزش 14.2 میلیارد دلار را نهایی کرد.

آنیتا آناند وزیر دفاع کانادا در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که انتظار می‌رود اتاوا اولین اف-35 را در سال 2026 تحویل بگیرد و بین سال‌های 2032 و 2034 ناوگان به صورت کامل عملیاتی شود.
وزیر دفاع کانادا ضمن اشاره به اینکه اف-35 پیشرفته ترین جنگنده در بازار و مناسب برای اتاوا است، افزود که خرید و نگهداری آنها می‌تواند منجر به هزینه سالانه 425 میلیون دلار (کانادا) برای اقتصاد این کشور شود.

آناند اضافه کرد که این بزرگترین سرمایه گذاری در نیروی هوایی کانادا در 30 سال گذشته است.

این در حالی است که جاستین ترودو نخست وزیر کانادا امروز در نشست رهبران آمریکای شمالی در مکزیکوسیتی با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا دیدار خواهد کرد.

اتاوا به مدت بیش از یک دهه به دنبال تعویض ناوگان قدیمی جنگنده‌های سی‌اف-18 شرکت بوئینگ است که برخی از آنها بیش از 4 دهه عمر کردند.

ارسال نظر

  • ناشناس

    سرش کلاه رفته جنگنده بسیار گران قیمتی که هر روز اخبار منفی بیشتری از اون در سایتهای مختلف دیده میشه به گونه ای که برخی اف 22 را رادار گریز تر از اف 35 گران قیمت می دانند.

  • ناشناس

    برای خودشون خریدوفروش جنگنده لازم هست وامنیت شان حرف اول رو میزنه. جالبترکشوراسترالیاهست که تاحالا کسی بهش تجاوزسرزمینی نکرده. ولی خریدبرای ایران بخاطر اسرائیل نجس کار غیر حرفه ای هست وبایداسرائیل تومنطقه قویترین باشه. البته جوک خوبی بود.

  • Mostafa

    این کجاش عجیبه با این تتیر زدنتون

  • غباس

    آف ۵ و آف ۱۸ سوپر هورنت را اوراق خواهد کرد تا هزینه های خرید را صفر کند

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار