مایلی کهن: دایی متکبر و خودخواهی است

پارسینه: مایلی کهن درباره آشتی با دایی گفت: شما اگه توانستید علی دایی را راضی کنید که بیاید من اسمم را عوض می کنم. دایی با رأسای جمهور جهان هم نمینشیند فالوده بخورد و چه برسد با من بیاید بنشیند.

وی افزود؛ دایی متاسفانه سعی می کند آدم هایی که ضعیف هستند را له کند و من یه زمانی سرمربی ایشان بودم و نباید همچین حرکتی را با من کند.
مایلی کهن درباره آشتی با دایی گفت: شما اگه توانستید علی دایی را راضی کنید که بیاید من اسمم را عوض می کنم. دایی با رأسای جمهور جهان هم نمینشیند فالوده بخورد و چه برسد با من بیاید بنشیند.

مایلی کهن درباره انتشار عکس قبل از انقلابش توسط دایی در رسانه ها و سایت ها گفت: این تیشرت آمریکایی که در عکس برتن من است برای قبل از انقلاب است و هیچ ربطی ندارد، همه که میشناسند من چگونه هستم.
اخیرا هم در برنامه 90 به رفته گران عزیز و زحمتکش کج دهنی ای بدور از شان یک ورزشکار حرفه ای کرد.
مایلی دیگه این اخریها خودتو بیشترازاین مسخره وبدبخت وحسود و... نشان نده!!!!!!!!!
مایلی کهن آدم همیشه شاکی!!!!یه مدت هم به ماشین قلعه نوعی گیر داده بود!!!والا این حرفا برای مایلی کهن زشته! دارندگی و برازندگی.
برنامه شنبه شب ساعت رادیو ورزش رو گوش میدادم مهمانشون شاه حسینی ریئس اسبق کمیته انظباتی بود واز جریان رایی میگفت که بر ضد علی دایی داده بود و پس ازون دخترش رو تهدید کرده بودند و یا بعد از این حکم کلی سیاستمدار به خط شده بودند تا حکم رو لغو کنند .دیدم نسبت به علی دایی تغیی رپیدا کرد .
هر وقت بیکار میشه شروع میکنه به سخنرانی.