گوناگون

آخرین خبر از پرسپولیس و بیرانوند

آخرین خبر از پرسپولیس و بیرانوند

پرسپولیس هزینه دادرسی پرونده بیرانوند را به CAS واریز کرد.

به گزارش پارسینه و به نقل از خبرورزشی، در پی اعلام دادگاه CAS به باشگاه پرسپولیس برای واریز هزینه دادرسی و صدور رای پرونده ۴ ماه محرومیت علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور، این باشگاه روز گذشته (دوشنبه) این مبلغ را به حساب CAS واریز کرد و احتمال دارد طی روزهای آینده رای نهایی صادر شود.
در صورت تایید رای ۴ ماه محرومیت بیرانوند از سوی دادگاه بین‌المللی ورزش پیش از جام جهانی، این دروازه‌بان ممکن است حضور در جام جهانی را از دست دهد.

در  پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند پس از رفتن به تراکتور، بعد از صدور رای محرومیت ۴ ماهه این دروازه‌بان توسط کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، وکیل او به دادگاه CAS اعتراض کرد و این دادگاه نیز با صدور دستور موقت اعلام کرده بود که اجرای محرومیت بیرانوند موقتا متوقف می‌شود تا پرونده در CAS بررسی شود و سپس رای نهایی صادر شود. حالا نیز CAS برای اعلام رای از پرسپولیس خواسته هزینه دادرسی را واریز کند و باشگاه پرسپولیس که پیش از این ۱۰۰۰ فرانک سوئیس را واریز کرده بود، حالا هزینه صدور رای را نیز پرداخت کرده است.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار