حسرت سرمربی تیم ملی برای خط زدن ۲ ستاره استقلال
غیبت ۲ ستاره جوان استقلال در جام ملتهای آسیا به چشم آمد.
به گزارش پارسینه به نقل از خبرآنلاین؛ تیم ملی امید ایران در شرایطی از مرحله گروهی جام ملتهای زیر ۲۳ سال آسیا حذف شد که در ۳ مسابقه خود حتی یک گل هم به ثمر نرساند. امیدهای ایران در ۳ دیداری که با ازبکستان، کره جنوبی و لبنان برگزار کردند نتوانستند دروازه این ۳ رقیب را باز کنند و بدون گل زده با مسابقات وداع کردند.
امید روانخواه پیش از اعزام تیم امید به عربستان نام سعید سحرخیزان و اسماعیل قلیزاده، ۲ ستاره جوان استقلال را از لیست خط زد و ترجیح داد نفرات دیگری را به جای آنها دعوت کند. با این حال بعد از ناکامی تیم امید در گلزنی، شاید روانخواه هم حسرت غیبت این ۲ بازیکن جوان را خورده باشد.
قلیزاده که در ۳ بازی مهم استقلال مقابل المحرق، سپاهان و فولاد هرمزگان برای تیمش گل زده و سحرخیزان هم از ابتدای فصل یکی از مهرههای کلیدی آبیپوشان بوده که در بازی دیروز هم یک پاس گل به سامان فلاح داد.
ارسال نظر