ایست فولاد به پرسپولیس/ یحیی فرصت صدرنشینی را از هاشمیان گرفت

تیم پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر مقابل فولاد متوقف و امتیازها بین دو تیم تقسیم شد.
به گزارش پارسینه به نقل از خبرورزشی تیم پرسپولیس امشب از هفته سوم رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه شهرقدس میزبان فولاد بود و در پایان این بازی با تساوی ۱-۱ تمام شد.
وحید هاشمیان برای این بازی از نفرات زیر در ترکیب اصلی پرسپولیس استفاده کرد:
پیام نیازمند، میلاد محمدی، حسین ابرقویی، حسین کنعانیزادگان، فرشاد احمدزاده، مارکو باکیچ، میلاد سرلک، تیوی بیفوما، رضا شکاری، امید عالیشاه و علی علیپور.
یحیی گلمحمدی نیز برای فولاد از نفرات زیر در ترکیب اصلی استفاده کرد:
حامد لک، محمد قریشی، علی نعمتی، ابوالفضل رزاقپور، سینا مریدی، پوریا سرآبادانی، سعید صادقی، ساسان انصاری، وحید امیری، احسان محروقی و محمدرضا سلیمانی
قضاوت این بازی را کوپال ناظمی برعهده داشت.
پرسپولیس در نیمه نخست نمایش هجومیتری نسبت به فولاد از خود نشان داد و ضربه سر خطرناک شکاری در دقیقه ۳ روی ارسال امید عالیشاه در اختیار حامد لک قرار گرفت. در دقیقه ۳۱ اشتباه رضا شکاری نزدیک بود کار دست پرسپولیس بدهد. هافبک پرسپولیس در میانه میدان توپ را لو داد و سعید صادقی از این فرصت استفاده کرد و ارسال خطرناکی روی دروازه پرسپولیس داشت اما واکنش پیام نیازمند در دهانه دروازه مانع گلزنی محروقی شد. پاس تماشایی عالیشاه در دقیقه ۳۸، رضا شکاری را در موقعیت تک به تک قرار داد اما حامد لک مانع گلزنی پرسپولیس شد. درنهایت در دقیقه ۴۳ همکاری مشترک علیپور و بیفوما در پشت محوطه جریمه با ضربه فنی و دقیقه علیپور، پرسپولیس را به گل اول رساند تا تیم هاشمیان برنده نیمه اول باشد.
در شروع نیمه دوم فولادیها از خطای کنار محوطه جریمه پرسپولیس استفاده کردند و در دقیقه ۴۸ با ضربه سر محمدرضا سلیمانی روی ارسال ابوالفضل رزاقپور گل تساوی فولاد را به ثمر رسید. در دقیقه ۶۸ علی علیپور روی ضد حمله علی نعمتی را جا گذاشت و شوت او از پشت محوطه جریمه با واکنش تماشایی حامد لک به گل تبدیل نشد. امید عالیشاه در دقیقه ۷۷ در گوشه محوطه جریمه فولاد صاحب توپ شد و شوت کاپیتان پرسپولیس به شکل خطرناکی از کنار دروازه فولاد به بیرون رفت. در نهایت بازی با همان نتیجه تساوی به پایان رسید تا پرسپولیس فرصت صدرنشینی را از دست بدهد.
پرسپولیس با این تساوی 5 امتیازی شد و در رده سوم قرار گرفت. فولاد نیز با همین نتیجه به اولین امتیاز فصل رسید و در رده سیزدهم ایستاد.
ارسال نظر