حامل پرچم باکو در جشن قهرمانی تراکتور دستگیر شد

در جریان جشن قهرمانی تراکتور، یک وطن فروش با در دست داشتن پرچم جمهوری باکو از بیلبورد تبلیغاتی بالا رفت و جنجال آفرید. این شخص با کمک گروهی از هواداران تراکتور شناسایی و به نیروی انتظامی تحویل داده شد.
به گزارش پارسینه، تراکتور با غلبه بر شمس آذر در قزوین و با توجه به شکست سپاهان مقابل گل گهر در هفته بیست و هشتم لیگ، قهرمانی خود در لیگ بیست و چهارم را قطعی کرد. بر اساس مشاهدات میدانی و تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی، در حالی که هواداران تراکتور مشغول جشن قهرمانی و حمایت از تیم خود بودند، فردی در میان جمعیت اقدام به بالا بردن پرچم جمهوری باکو کرد. این حرکت بلافاصله در سطح کشور جنجال ساز شد و حتی منجر به واکنش منفی نسبت به هواداران تراکتور شد.
تاکنون جزئیات بیشتری در مورد هویت فرد دستگیر شده، انگیزههای احتمالی وی و اتهامات دقیق وارد شده از سوی نیروی انتظامی منتشر نشده است. انتظار میرود تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
ارسال نظر