نقد به بازیکنان چند میلیاردی ممنوع؛ وگرنه «کتک میخورید!»

پارسینه: پارسینه: بعد از نایب قهرمانی استقلال در جام حذفی ایران، حواشی پیرامون این تیم آنقدر زیاد است که بازگشت استراماچونی به این تیم فعلا در ردیف دوم و سوم اخبار مهم آن تلقی میشود!
به گزارش سرویس ورزشی پارسینه ؛ بعد از نایب قهرمانی استقلال در جام حذفی ایران، حواشی پیرامون این تیم آنقدر زیاد است که بازگشت استراماچونی به این تیم فعلا در ردیف دوم و سوم اخبار مهم آن تلقی میشود!
استقلال عصر پنجشنبه در مشهد و در فینال رقابتهای جام حذفی به مصاف تراکتور رفت و در دیداری که پر از اتفاقات ریزودرشت بود در نهایت ۳ بر ۲ شکست خورد. آنها در شرایطی که نیمه نخست را با شکست ۳ بر صفر به رختکن رفته بودند، در نیمه دوم با دو گل به بازی برگشتند و تلاش کردند کار را به تساوی و وقتهای اضافه بکشند، ولی دست آخر سوت داور در دقیقه ۹۹ بازی، رأی به قهرمانی تراکتور داد.
همین عدم قهرمانی استقلال باعث شد تا حواشی پیرامون این تیم شدت بگیرد. در بازگشت بازیکنان به تهران، عده ای از هواداران خشمگین استقلال که بابت از دست رفتن عنوان قهرمانی شاکی بودند به سمت فرهاد مجیدی و چند بازیکن تیمشان رفتند و باهانتقاد تند نسبت به عملکرد آنها پرداختند. فرشید اسماعیلی، روزبه چشمی و دانشگر سه بازیکن استقلال بودند که بعد از شنیدن صحبت های این هواداران به شدیدترین شکل ممکن به سمت آنها حملهور شدند و درگیری فیزیکی بین هوادارها و سه بازیکن استقلال شکل گرفت. در تصاویر منتشر شده کاملا مشخص است که این سه بازیکن استقلال در صحنه ای بشدت یکی از هواداران را مورد ضرب و شتم قرار داده که بعد از چند دقیقه توسط سایر بازیکنان و مردم جدا می شوند.
باشگاه استقلال اما در اقدامی عجیب به جای آنکه رفتار بازیکنانش را دستکم تأیید نکند، با صدور بیانیهای به محکومکردن رفتار تعدادی از تماشاگرنماها پرداخت. روزبه چشمی، مدافع-هافبک این تیم که نقشی اصلی در درگیریها داشت، چند ساعت بعد از آن، با انتشار پستی در اینستاگرام تلاش کرد فضا را تلطیف کند. او نوشت: «مشخصا این افراد از جایی خط گرفته بودند و حساب آنها از هواداران واقعی استقلال جداست». روزبه در ادامه نوشت که به نوبه خودش از هواداران بابت رخدادن چنین صحنههایی عذرخواهی میکند.
اینکه اصولا بازیکنان فوتبال بعد از چنین اتفاقاتی، اشتباهاتشان را قبول نمی کنند و با فرافکنی سعی در مظلوم نمایی دارند هم نکتهای است که هنوز حل نشده است. بازیکنان استقلال به جای پذیرش اشتباهشان بازهم تئوری توطئه را مطرح کردند و آن را به عوامل بیرونی ربط دادند که قصد حاشیه سازی داشته اند. بازیکنان چند میلیارد تومانی که حتی حاضر نیستند به دلیل شکست مقابل هوادار عصبانی کمی تواضع به خرج داده و نقدها را بشنوند.
نکته اول : مدیریت فوتبال را باید به دست افراد متخصص سپرد ، مثل ذالفقار نسب و یا مدیران غیر فوتبالی منضبط و قانومند مثل واعظ آشتیانی و صفایی فراهانی !
نکته دوم : متاسفانه جامعه ما ، با دو معضل فرهنگی بزرگ مثل تربیت فردی و اجتماعی شهروندان روبه روست و مسئولین ما علاقه ای مبارزه علیه معضلات اجتماعی ندارند ، تکرار و مکررات !! روزانه ، عدم کارآیی و عدم کاربردی قوانین ۴۲ سال آن را خسته کرده و تمایلی هم به طرحهای نو ندارند!!!
نکته سوم : ورزش دولتی ( اقتصاد دولتی ، .......) باعث رشد دلالیسیم در کشور ما شده ، طوری که دلالها مثل اختاپوس بر مملکت ما خیمه زده اند !!
نکته چهارم : فوتبال دولتی علاوه بر اینکه باعث تبعیض و اختلاف طبقاتی در جامعه شده ، در حالی که در مناطقی مثل سیستان و خوزستان ...... مردم در محرومیت زندگی می کنند ولی طیفی به نام ورزشکار و فوتبالیست با بیت المال و حق مردم زندگی مرفه دارند . چنان از خودپرداز فلان تیم صحبت می کردند ، فکر می کردیم با بیل گیتس!! طرف هستیم ، بعد معلوم شد که جناب خودپرداز!!! از بانکها وام کلان می گرفته و و به واسطه دلالی پولدار شده ، حالا هم در زندان هست . در حالی که یک جوان به بانک مراجعه میکند ، طبق فیلمی که در فضای مجازی دیدیم ، بانک از پرداخت وام به این جوان خود داری می کند ، در صورتی که اگر وام هایی که جناب خودپرداز از بانک می گرفت ، بانکها آن را بین جوانان ایران تقسیم می کردند ، حداقل برای چند میلیون جوان ایرانی اشتغال زایی می شد .
نکته پنجم : ورزش بخصوص فوتبال حکم مدرسه ای را دارد که تماشاگر و ورزشکار باید از آن درس اخلاق ، انسانیت و جوانمردی و گذشت را یاد بگیرند . البته بزرگان اخلاق مدار فوتبال ما مثل روانشاد پورحیدری درگذشته اند و یا امثال شرفی و حاجیلو و بزرگان پرسپولیس به دلیل حواشی زیاد از فوتبال دور شده اند و دلال ها جایگزین آنها شدند . تماشاگر حق دارد از باخت تیم و عملکرد فوتبالیستها نارحت باشد و انتقاد کند ولی اخلاق حرفه ای ، تربیت فردی و اجتماعی حکم می کند که مثل تماشاگران فوتبال انگلیس و اروپا ، برد و باخت در مربع فوتبال تمام شود و تماشاگر خالی از خشم و هیجان ورزشگاه را ترک کند و چون آثار فردی و اجتماعی این خشم اثرات سوء یی بر فرد و جامعه دارد و مربیان فوتبال و بازیکنان بخصوص مربیان باید اخلاق حرفه ای را با رفتار خود به تماشاگر آموزش دهند . با گفتن این جمله که( بازی فوتبال ، یک طرفش برد و طرف دیگرش باخت هست ، بازیکنان من تلاش خود را کردند و امروز بضاعت ما این بود و انشالله در بازیهای آینده جبران می کنیم ) هیجان دورنی تماشاگر را آرام می کند . وقتی مربی به جای تمرکز بر فوتبال حواسش به زیر آب زنی!! سعادتمندی که از تخصص و انضباط و اخلاق حرفه ای بی بهره هست !!!، باشد و یا بعد از هر باخت با عصبانیت با بازیکن رفتار کند و باعث ایجاد تنش و اختلاف باشد ، طبیعی است که تماشاگر هم چنین رفتار داشته باشد .
از بس که بازیکنان کیسه بی شعورن...
طرف اومده تو فرودگاه فحش میده ها .این هوادرا نیس اگه باشه هم بادی کسی که فحش میده رو ادب کرد همین و بس