از کنایه تند و تیز زیباکلام به مدیریت کرونا در ایران تا هشدار مجدد بانک مرکزی به معامله گران رمزارزها

پارسینه: مشغله فراوان گاهی باعث میشود از بخش مهمی از اخبار ساعات گذشته بی اطلاع بمانید یا درست در لحظاتی که در حال استراحت بودید، خبرهای مهمی بر روی خروجی خبرگزاریها و سایتهای خبری قرار گرفته که در جریان آنها هم قرار نگرفته اید، پارسینه تلاش میکند صبح هر روز مهمترین این رویدادها را که گاهی از نظرها دور افتاده و کمتر به آن پرداخته میشود به اطلاع مخاطبانش برساند.
ادعای واشنگتن: روسیه هنوز ۸۰ هزار نظامی در مرز اوکراین نگاه داشته است
مقامهای وزارت دفاع آمریکا با ادعای اینکه روسیه فقط چند هزار نفر از نیروهای خود را از مرز اوکراین و شبهجزیره کریمه عقب کشیده، به این روزنامه گفتند، رقم هشتاد هزار نظامی روسیه در نزدیکی این کشور، بیشترین میزان استقرار نیروها در شبهجزیره کریمه از سال ۲۰۱۴ است.
پنتاگون: از نیروهای خود در افغانستان حفاظت میکنیم
کربی طی نشست خبری روزانه در پنتاگون ضمن طفرهرفتن از پاسخ به سوالی درباره حملات هوایی آمریکا به مواضع شبهنظامیان در افغانستان، گفت: «همینقدر میتوانم بگویم که همزمان با فرایند خروج ما، تلاش میکنیم از نیروهای افغانستانی در میدان نیز حمایت کنیم».
وی با بیان اینکه ارتش آمریکا هماکنون شش فروند بمبافکن «بی-۵۲» در حوزه عملیاتی سازمان تروریستی «سنتکام» در منطقه غرب آسیا دارد، توضیح داد: «آنها از خروج نیروهای آمریکایی و ائتلاف از افغانستان حمایت خواهند کرد. ما برنامههایی برای اضافه کردن نیروی زمینی بیشتر انجام دادیم».
به نوشته رسانههای آمریکایی، سخنگوی پنتاگون تصریح کرد: «نیروهای امنیتی افغانستان، توانمندتر از چیزی شدهاند که طی سالهای اخیر بودند... آنها برای مدتی است که پیشرو [عملیاتهای نظامی]هستند. این کشور آنهاست که باید برایش بجنگند. سرزمین و مردم خودشان است».
کربی ضمن اشاره به طبق برنامه پیشرفتن طرح خروج نظامیان این کشور از افغانستان، افزود: «ما، اما برنامههای ضد تروریسم را بعد از خروج از افغانستان، از راه دور هدایت خواهیم کرد».
وی پیشتر درباره خروج نظامیان آمریکایی از این کشور گفته بود: «ما تصور میکنیم که طالبان با عقبنشینی ما مخالفت نخواهند کرد و اگر این کار را انجام دهد، ما توانایی محافظت از سربازان خود را داریم».
با این حال «اسکات میلر» فرمانده نظامیان آمریکایی در افغانستان با هشدار درباره حملات به نیروهای این کشور بعد از گذشتن موعد خروج از افغانستان، مدعی شد آمریکا از ابزارهای نظامی برای مقابله با این حملات برخوردار است.
مرکل: خروج نیروهای خارجی از لیبی نشانه مهمی است
به نوشته خبرگزاری «رویترز» سخنگوی دولت آلمان در این زمینه گفت، مرکل و اردوغان در یک نشست مجازی توافق کردند که از دولت موقت «عبدالحمید الدبیبه» نخست وزیر لیبی در تلاش برای بهبود وضعیت مردم و آماده شدن لیبی برای انتخابات تا پایان سال حمایت کنند.
این مقام دولت آلمان افزود: «مرکل تاکید کرد که آغاز زود هنگام عقب نشینی نیروها و مزدوران خارجی از لیبی نشانه مهمی خواهد بود.»
وزیر خارجه ترکیه دوشنبه هفته جاری در سفر به لیبی گفت که آنکارا به حمایت خود از دولت وحدت ملی و شورای ریاستی این کشور ادامه میدهد.
به گزارش رویترز، مرکل و اردوغان همچنین در مورد تلاشهای بین المللی برای مهار بیماری همه گیرکرونا و همچنین موضوعات منطقهای مانند جنگ داخلی در سوریه وگفتوگوها در مورد مسئله قبرس رایزنی کردند.
به گفته سخنگوی دولت آلمان، صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور ترکیه تاکید کردند که دسترسی کافی برای کمکهای بشردوستانه به افراد نیازمند در سوریه باید حفظ شود.
هشدار مجدد بانک مرکزی به معامله گران رمزارزها
براین اساس صرافیهای مجاز و بانکها میتوانند در چارچوب ضوابط یاد شده نسبت به انجام پرداختهای ارزی بابت واردات از طریق رمزهای استخراج شده در داخل کشور اقدام کنند. اما معامله و خرید فروش رمزارزهای دیگر مجاز نیست.
لذا، به هممیهنان اکیدا توصیه میشود از خرید و فروش رمز ارزها خودداری کنند.
در پایان لازم به ذکر است، بر اساس مصوبه دولت، تمام مخاطرات و ریسکهای انجام تبادل هر نوع رمزارز صرفا بر عهده متعاملین است.
زیباکلام: پیشنهاد احمدینژاد چه حکیمانه بود!
وی در این باره نوشت: آقای احمدی نژاد در دورانیکه با نظام در ابرها و آسمانها بسرمیبردند، در اولین سفرشان به سازمان ملل فرمودند با توجه باینکه مدیریت غربی جهان را با بن بست مواجه نموده، او با پیشنهاد مدیریت جهانی به نیویورک آمده. بحران کرونا و بخصوص تهیه واکسن آن نشان داد که چقدر آن پیشنهاد حکیمانه بوده.
میرتاج الدینی: جریان انقلاب با یک کاندیدای اصلی در انتخابات حضور مییابد
وی افزود: با وجود اینکه ما نزدیک زمان ثبت نام کاندیداهای انتخابات هستیم فضا نسبت به دورههای قبل خیلی پرشور نیست و این بخاطر ابهاماتی است که در خصوص ورود نامزدها وجود دار؛ اینکه چه کسانی به صورت جدی وارد میشوند و کاندیدای اصلی جریانات سیاسی هستند یا به صورت مستقل وارد میشوند. اینها باعث شده هنوز تنور انتخابات گرم نباشد، اما من پیش بینی میکنم که تا دو هفته آینده که ثبت نامها انجام خواهد شد فضا به سرعت تغییر میکند و توجه مردم به انتخابات نیز بیشتر جلب خواهد شد.
نماینده مردم تبریز در مجلس با بیان اینکه مخالفین نظام در خارج از کشور نمیخواهند ما انتخابات پرشوری داشته باشیم، یادآور شد: وقتی صحنه انتخابات پیش بیاید مردم وارد این صحنه خواهند شد و حرف خود را میزنند. به نظرم حضور پرشوری هم اتفاق میافتد، زیرا مردم میدانند اگر در انتخابات شرکت نکنند ضرر خواهند کرد. ضمن اینکه مشارکت مردم در انتخابات اقتدار نظام را نشان میدهد و ما نباید در این مسئله اخیر بی تفاوت باشیم.
میرتاج الدینی ادامه داد: گلایه و انتقادها نسبت به عملکرد مسئولین زیاد است و با این مشکلات معیشتی و اقتصادی و وعدههای عمل نشده مسئولین اجرایی و دولتمردان مردم حق دارند که دلسرد باشند، ولی مسئله اصلی نظام و اقتدار کشورمان ایران در منطقه و جهان است که به حضور مردم بستگی دارد. ضمن اینکه باید بدانیم با این انتخابات میخواهیم اداره مملکت را در یک دوره چهار یا هشت ساله به دست دولتی بدهیم که باید کشور را اداره کند. اگر مردم از نتیجه انتخاب خود در دوره گذشته راضی نیستند میتوانند انتخاب دیگری کنند و مسیری که در هشت سال گذشته طی شده را عوض کنند.
نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات برای کشور تعیین کننده است، اضافه کرد: باید امکان حضور مردم و تشویق آنها به حضور وجود داشته باشد و پمپاژ ناامیدی هم صورت نگیرد که مردم نمیآیند و مشارکت پایین است. اینطور نیست. وقتی مردم احساس مسئولیت کنند که کشور نیاز به حضور آنها دارد در صحنه حاضر خواهند شد و توصیه اول رهبری هم همین است.
هشدار پلیس فتا در خصوص تبلیغات و کلاهبرداریهای اینترنتی
وی ازشهروندان خواست: توصیههای پلیس را دراین خصوص جدی بگیرند تا درمعرض اینگونه کلاهبرداریها قرارنگیرند.
رئیس پلیس فتا استان همچنین تصریح کرد شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تماس مشکوک، ان را ازطریق تماس با پلیس فتا و یا از طریق سایت پلیس فتا به ادرس www.cyberpolice.ir اطلاع دهند.
وی افزود: با افراد کلاهبردار که بدنبال سودجویی هستند برابر با آیین نامه و قوانین دستگاه قضایی به شدت برخورد میشود.
ورود دو بمب افکن B-۵۲ آمریکا به قطر
به گزارش پایگاه خبری «الخلیج آنلاین»، ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در بیانیهای از ورود دو فروند بمب افکن B-۵۲ به پایگاه العدید در کشور قطر خبر داد.
بر اساس این بیانیه، این بمب افکنها به منظور تامین امنیت خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان به منطقه اعزام شدهاند.
ارتش آمریکا اعلام کرد که با اعزام این دو هواپیما، شمار بمب افکنهای B-۵۲ مستقر در پایگاههای این کشور در منطقه به ۶ فروند رسیده است.
فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که خروج نیروهای این کشور از افغانستان از ابتدای عقب نشینی در اواخر هفته گذشته تا ۶ درصد بوده است.
در همین حال گروه «طالبان» شنبه گذشته نسبت به تأخیر افتادن خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان هشدار داد و اعلام کرد که در صورت ادامه روند تاخیر خروج، این گروه حق دارد به نیروهای خارجی حمله کند.
بر اساس قرارداد صلحی که بین آمریکا و گروه طالبان اواخر سال گذشته در قطر امضا شد، نیروهای آمریکایی باید هر چه سریعتر نیروهای نظامی خود را از افغانستان خارج کند.
دولت «جو بایدن» وعده تا حدود پنجاه ماه دیگر نیروهای نظامی آمریکا را از افغانستان خارج کند که این امر با مخالفت گروه طالبان مواجه شده و خواهان خروج هر چه سریعتر این نیروها شده است.
ارسال نظر