تحریریه پارسینه| درست در لحظاتی که در کوران مشغله روزانه گرفتار و یا در حال استراحت بودید، خبرهای مهمی بر روی خروجی خبرگزاریها و سایتهای خبری قرار گرفته است، پارسینه تلاش میکند هر بامداد مهمترین اخبار ایران و جهان در طی ساعات گذشته را به اطلاع مخاطبانش برساند. پارسینه هیچگونه دخل و تصرفی در اخبار بامدادی ندارد و صحت و سقم رویدادها و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست.
درخواست جدید برای کاندیداتوری ابراهیم رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰
منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، با تاکید بر لزوم تلاش برای دستیابی به وحدت و اجماع نظر همه نیروهای انقلابی و ارزشی گفت: شخصیت آقای رییسی اجماع آفرین و وحدت آفرین است. اگر آقای رئیسی به میدان انتخابات وارد شود ما به عنوان شورای وحدت قویا از ایشان حمایت میکنیم، ما به مردم پیشنهاد میکنیم که آقای رئیسی نامزد پاکدست و قابل اعتماد برای کشورداری است. /ایسنا
آقایان مجلس! به جای وام مسکن ۷۰ میلیونی، به این چیزها توجه کنید
روزنامه اطلاعات نوشت: دو خبر در یک روز از تلویزیون پخش شد. یکی اینکه واکسن کرونا در ناصرخسرو به قیمت ۸۰ میلیون تومان توسط دلالان عرضه شده است، دوم اینکه مجلس تصویب کرده که به خانوادههایی که سومین فرزندشان را به دنیا آورند وام مسکن ۷۰ میلیون تومانی با بازپرداخت حداکثر ۲۰ ساله پرداخت شود. مقایسه این دو خبر این نکته را به ذهن میآورد که کسی ازدواج کند و صاحب ۳ فرزند شود در این زمانه چه قدر هزینه دارد و پس از این روند که چند سال به طول میانجامد معادل قیمت یک عدد واکسن کرونا وام بگیرد آن هم با اسقاط ۲۰ ساله! اماای کاش نمایندگان محترم این قدر در تصویب این قانون عجیب تعجیل نمیکردند و به جای تصویب وام مسکن ۷۰ میلیونی ـ که در شهرهای امروز قیمت یک متر مسکن هم نیست ـ آن هم برای فرزند سوم، برای همه فرزندان ایران این قوانین را تصویب میکردند: ۱ـ حق برخورداری از امنیت غذایی و بهداشتی، فارغ از اینکه والدینشان ثروتمند باشند یا فقیر. ۲ـ حق برخورداری از تحصیل رایگان هم در مدرسه و هم در دانشگاه. ۳ـ حق برخورداری از اشتغال متناسب با تخصص به طوری که هیچ فرزند جویای کاری بیکار نباشد. ۴ ـ حق دریافت دستمزد متناسب با حداقل
هزینه یک زندگی سالم و بیدغدغه. ۵ ـ حق بهرهمندی از خدمات بهداشتی و درمانی کامل و کم هزینه. ۶ـ حق زیستن در فضایی سالم و شهرهایی که گنبد خاکستری سرب و گوگرد بر سرش نیست. ۷ ـ حق زندگی با رفاه و منزلت اجتماعی و فراهم بودن همه زمینهها برای شکوفایی استعدادهای درونی فرزندان این دیار.
مرغ تنظیم بازاری نداریم؛ یا در صف بایستید یا گرانتر بخرید
در بررسیهای میدانی برخی از فروشندگان گفتند که نتوانستند حواله مرغ تنظیم بازاری دریافت کنند و به همین دلیل مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومانی ندارند. برخی از آنها نیز بیان کردند که خودشان نیز مرغ را گرانتر از نرخ مصوب خریداری میکنند و به همین دلیل نمیتوانند آن را کیلویی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان بفروشند. در بررسی از چندین محله تنها یک مغازه اقدام به فروش مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومانی کرده که صف طولانی هم جلوی آن تشکیل شده بود. /ایسنا
تلگرام باعث «عدم تمکین» زنان شده است
حفیظه مهدیان عضو هیئت مدیره انجمن مطالعات فضای مجازی حوزه گفت: مقاله من با عنوان "تکنیکهای اقناعی شبکه اجتماعی تلگرام در مقابله با نقشهای جنسیتی زن" در جشنواره استانی علامه حلی سال جاری حائز رتبه دوم شده است، این مقاله در واقع بخشی از یک پروژه علمی و کتابی است که هم اکنون در دست چاپ میباشد و هدفم از نگارش آن، تحلیل و تبیین راهبردهای اقناع مخاطب در فضای مجازی آن هم به خصوص ناظر به نقش و جایگاه زن در خانواده بوده است. یکی از مهمترین شاخصهها و مؤلفههای فرهنگی در کشور، نقشهای جنسیتی و بهخصوص نقش همسری زنان است که از سوی فضایمجازی به چالش کشیده شده است. یافتهها بر این است که این شبکهها در دو حوزه «رفتار» و «اندیشه» سعی در تغییر مفهوم همسری هستند. در حوزه اندیشه بر مولفههای «خانهداری»، «تمکین»، «خیانت» و «جدایی» تمرکز دارند و سعی دارند در این چهارگانه، رفتار زنان را در خانواده تحتالشعاع قرار دهند. این شبکهها در حوزه اندیشه، بر «معناسازی فانتزی از زن»، «تحقیرآمیز بودن همسری»، «القای نابرابری» و «کلیشه ظالم بودن شوهر» تاکید دارند و سعی دارند با برساخت هویتی جدید از زن، زنان ایرانی را از نقشهای
جنسیتی که تا کنون در خانواده ایفا میکردند، بازدارند.
سخنگوی سازمان هواپیمایی: گزارش نهایی حادثه هواپیمای اوکراینی بدون هیچ سانسوری منتشر میشود
سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: گزارش نهایی سانحه هواپیمایی اوکراین در هفته جاری به صورت عمومی منتشر میشود. محمد ذیبخش، سخنگوی سازمان هواپیمایی درباره اعلام نظر کشورها نسبت به گزارش نهایی ایران از سانحه هواپیمای اوکراین اظهار داشت: طبق کنوانسیون شیکاگو و انکس ۱۳ ایکائو (سازمان جهانی هواپیمایی) به کشورهایی مرتبط با سانحه هواپیمای اوکراین گزارش تهیه شده را ارسال و اعلام کردیم و ۴ کشور ۶۰ روز فرصت داشتند که درباره این گزارش نظر خود را اعلام کنند که این مهلت نهم اسفند ماه به پایان رسید. وی ادامه داد: کشورها با گزارش ایران از سانحه هواپیمای اوکراین همسو بودند و از لحاظ فنی اختلاف نظری بین کشورها وجود نداشت. سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به زمان انتشار این گزارش به صورت عمومی و برای مردم گفت: گزارش نهایی در هفته جاری به صورت عمومی منتشر میشود، اما گزارش کاملا تخصصی و فنی است. ذیبخش تاکید کرد: در انتشار عمومی گزارش نهایی هیچ سانسوری نخواهیم داشت و در این گزارش به مسائل فنی پرداخته شده است.
مطهری: من سهمخواهی نکردم
علی مطهری: این که در انتخابات دوره هشتم مجلس در لیست اصولگراها قرار گرفتم علتش این بود که آقای مصلحی رئیس ستاد بزرگداشت شهید مطهری صحبت کرد و اسم ما را در فهرست گذاشتند وگرنه من سهم خواهی نکردم. در مجلس هشتم دیدم که برخی دوستان اصولگرا به برخی مواضع آقای احمدی نژاد بی تفاوت اند مثلا او میگفت فلان قانون را اجرا نمیکنم یا فقط قانونی را که خودم تشخیص دهم منطبق بر قانون اساسی است اجرا میکنم و بقیه را اجرا نمیکنم. من میگفتم نمیشود که بی تفاوت باشید بالاخره ما وقتی پرسشی مطرح میکنیم او باید بیاید و توضیح دهد و از این قبیل، اما موافقت نمیکردند. اختلافات از همین جا آغاز شد و آنان هم در مجلس نهم اسم مرا در لیست اصولگراها نگذاشتند و خودم مستقل آمدم. شما میدانید که رای آوردن نامزدهای مستقل در تهران کار خیلی سختی است، اما وارد عرصه شدم و باز رای آوردم. برای مجلس دهم نیز اصلاح طلبان خودشان نامم را در فهرست امید گذاشتند؛ من حتی یک درخواست هم نکردم و مستقل آمده بودم، اما خودشان نام مرا در لیست قرار دادند.
باهنر: شخصا با رئیسی صحبت کردم، گفت برای انتخابات نمیآیم
محمدرضا باهنر با بیان اینکه من خودم چند بار شخصا با آقای رئیسی صحبت کردم، ایشان گفت من نمیآیم، گفت:، اما عالم سیاست اصلا این جذمیتها را ندارد؛ اینکه فردا چه اتفاقی میافتد و یا پس فردا چه اتفاقی میافتد. اگر آقای رئیسی بیاید میشود سال ۹۶، البته بارها و بارها قدرتمندتر و قویتر، اگر آقای رئیسی نیاید، میشود سال ۹۲.
روایت جهانگیری از یک ادعای عجیب اقتصادی در محضر رهبر انقلاب
جهانگیری تصریح کرد: نگویند نتایج اقتصاد مقاومتی چه بوده و چه کارکردی داشته است. اقتصاد مقاومتی موجب افزایش تولید، کاهش وابستگی به نفت، مقاومت در برابر تکانههای خارجی و دستاوردهای بسیاری شده استمعاون اول رییس جمهور با بیان اینکه با قاطعیت میگویم هیچ کشوری از دوستان شفیق و نزدیک ایران و دیگران به طور رسمی از ما نفت خریداری نکرده اند، گفت: در جلسهای در حضور رهبر معظم انقلاب یکی از آقایان مدعی شده بود که فردی را میشناسد که میتواند روزانه دو میلیون بشکه نفت بفروشد. رییس جمهور در آن جلسه گفتند این فرد را به ما معرفی کنید ما حاضریم او را به سمت وزیر نفت بگذاریم، اما همه فقط مدعی بودند و نتوانستند حتی یک بشکه نفت بفروشند. وی افزود: ما با یافتن راهکارهایی توانستیم نفت را با دهها خطر و ریسک به فروش رسانده و پول آن را به کشور بازگردانیم. با قاطعیت میگویم که تا آنجا که من مطلع هستم یک دلار از پول نفت در این میان تلف نشد و نه تنها فردی مثل بابک زنجانی که افرادی بسیار کوچکتر از او نیز به وجود نیامدند.
۳ کنایه سنگین کیهان به موسوی لاری
موسوی لاری نایب رئیس مستعفی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان بعد از دورهای سکوت سیاسی، انتقادات تندی را متوجه حزب کارگزاران سازندگی کرد، او اخیرا گفته: بعضی از احزاب خودشان را خراب کردند. اول کارگزاران قرار بود چند نفر را معرفی کند، بعد وسوسه شدند یک لیست سی نفره دادند.» وزیر کشور دولت اصلاحات که گویا دل پری از کارگزاران دارد، انتقادهایش به تکنوکراتهای اصلاح طلب به همین جا ختم نکرد و ادامه داد «خب معلوم است در آن فضا کسی میگوید سی نفر کاندیدا دارم از دو حال خارج نیست؛ یا اینهایی که هستند واقعا اصلاحطلب نیستند یا این افراد همه اصلاحطلب هستند و احزاب دروغ میگفتند که کاندیدا نداریم. لیست را نگاه میکردید میدیدید نهایت ۸ نفرشان مشی اصلاحطلبی دارند؛ در آن انتخابات احزاب ما اشتباه کردند». این اظهارات موسوی لاری مورد توجه روزنامه کیهان قرار گرفت و این روزنامه در ستون اخبار ویژه برخی تناقضات گفتاری در صحبتهای موسوی لاری را مورد اشاره قرار داد و در نقد نخست خود نوشت «آقای موسوی لاری توضیح نداده چرا کسانی مانند مجید انصاری که سرلیست گروههای اصلاحطلب نبودند زیر ۷۰ هزار رأی آوردند و حال آن که سوابقی مانند
عضویت در شورای مرکزی مجمع روحانیون، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و نمایندگی مجلس را داشتند؟!» نکته دیگری که مورد توجه کیهان قرار گرفت این بود که موسویلاری همچون محمدرضا عارف حاضر نشد مجدداً در ائتلاف جدید اصلاحطلبان موسوم به نهاد اجماعساز شرکت کند.
جلاییپور: حاکمیت میتوانست کار کشور را به تحریمها نکشاند
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: هنر تندروها این بوده که جلوی اصلاحات بایستند و کار مملکت را هم به اینجا رساندهاند.
بخشهایی از گفتوگوی حمیدرضا جلاییپور با اعتماد آنلاین را میخوانید:
*خصیصهای در ایران است که من به آن مصلحتگرایی یا عملگرایی دقیقه نودی میگویم.
*هنر تندروها این بوده که جلوی اصلاحات بایستند و کار مملکت را هم به اینجا رساندهاند
*حاکمیت میتوانست کار کشور را به تحریمها نکشد اگر سیاست خارجی دوران اصلاحات ادامه پیدا میکرد
*اصلاحات جاهایی رخ میدهد که حکومت در مقابل آن قرار نگیرد
*دموکراسی یعنی زنده شدن جامعه مدنی
*من زنده بودن جامعه مدنی را در قضیه آقای شجریان با گوشت و پوستم حس کردم
*وقتی حاکمیت جلوی اصلاحات را میگیرد ما باید انقلاب کنیم؟ نه انقلاب نمیکنیم
*این کشور مال همه است
*اصلا مهم نیست که سال دیگر اصلاحطلبان در قدرت باشند یا نباشند؛ ما به طرف تغییر سیاستهای داخلی و خارجی حرکت میکنیم
*جناح تندرو باید همه چیز را بیازماید. تندروها باید با چشم خود ببینند که سرشان را به دیوار میزنند
درخواست سناتورهای آمریکایی برای تحریم تسلیحاتی ایران
در ادامه تلاشهای ناکام دولت جمهوریخواه «دونالد ترامپ»، رئیسجمهوری پیشین ایالات متحده برای تمدید محدودیتهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران، دو سناتور جمهوریخواه با ارسال نامهای به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، خواستار اقدام واشنگتن برای جلوگیری از فروش تسلیحات ایران به کشورهای دیگر شدند.
وبگاه انگلیسی «میدل ایست آی» در این خصوص گزارش کرد، سناتور «جونی ارنست» و «بیل هیگیرتی» چهارشنبه هفته گذشته، با ارسال نامهای به بلینکن، از او درخواست کردند تا تحریمهای تسلیحاتی را علیه جمهوری اسلامی علیرغم منقضی شدن محدودیتهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه تهران در اکتبر ۲۰۲۰ تحمیل کنند.
این دو سناتور جمهوری خواه در نامه خود با تأکید بر لزوم جلوگیری از ورود ایران به بازار خرید و فروش تسلیحات این طور نوشتند: «ما باید تحریمهای تسلیحاتی جدی و مؤثری وضع کنیم که همراه با تحریمهای ثانویه است تا کشورها و شرکتها را از فروش تسلیحات و مهمات به ایران منع کند و همچنین از فروش تسلیحات ایران به کشورهای دیگر جلوگیری کند.»
این سناتورهای جمهوریخواه با تکرار اتهامات خود، جمهوری اسلامی ایران را تهدیدی برای ایالات متحده و هم پیمانان و شرکای این کشور دانستند.
در بخشی از این نامه، این دو سناتور جمهوریخواه مدعی شدند: «ایران نه تنها تهدیدی برای امنیت ایالات متحده است، بلکه تهدیدی برای هم پیمانان و شرکای ماست. تا زمانیکه اقدامی نکنیم، ایران همچنان به تقویت گروههای افراطی و شبهنظامی در سراسر خاورمیانه (غرب آسیا) ادامه میدهد.»
بر اساس قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت سازمان ملل متحد که در ماه مارس سال ۲۰۰۷ تصویب شد، تحریمهایی علیه برنامه توسعه موشکهای بالستیک ایران، تصویب و هرگونه صادرات و واردات سلاحهای سنگین هم از سوی ایران ممنوع شد. پس از آن قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل متحد در نهم ژوئن ۲۰۱۰ به تصویب این شورا رسید و بر اساس آن تمامی کشورها باید از انتقال هر گونه تانک، خودروهای زرهی، هواپیماهای جنگی، هلیکوپترهای تهاجمی، توپخانه کالیبر بالا، کشتیهای نظامی، موشک و سیستمها و قطعات مرتبط با آنها به ایران خودداری میکردند و از دولتها میخواست تا تمام محمولههای هوایی و دریایی که به ایران فرستاده یا از آن خارج میشود، در فرودگاهها، بنادر و آبهای قلمروی خود در صورتی که بر این باور باشند که آن محمولهها حاوی مواد اتمی، موشکی یا نظامی ممنوع اعلام شده است، بازرسی کنند.
به رغم تمامی تلاشهای مکرر ترامپ و مقامهای دولت وی برای تمدید محدودیتهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی، روز ۲۷ مهر، محدودیتهای تسلیحاتی ایران در پنجمین سالگرد حصول برجام به صورت خودکار پایان یافت.
نامه این سناتورهای آمریکایی برای تداوم فشار تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران، در شرایطی مطرح شده است که «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا برای بازگشت به برجام ابراز تمایل کرده است.
علیرغم ابراز تمایل بایدن برای بازگشت به برجام، مقامهای دولت وی در هفتههای اخیر برای این بازگشت تعیین شرط کردهاند و علیرغم آنکه ایالات متحده با خروج یکجانبه از توافق هستهای ایران، ناقض برجام بوده، تأکید دارند که در صورت بازگشت کامل ایران به تعهدات برجامی، به این توافق بازمیگردند.
گفتوگوی بایدن و رئیس کمیسیون اروپا درباره چین و روسیه
«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، جمعه تلفنی با «اورسولا ون در لین» رئیس کمیسیون اروپا صحبت کرد.
بایدن در این تماس تلفنی بر حمایت از اتحادیه اروپا و تعهدش به بازسازی و احیای مشارکت آمریکا و اتحادیه اروپا تاکید کرد.
دو طرف همچنین درباره اهمیت همکاری نزدیک آمریکا و اتحادیه اروپا و مقابله با همهگیری کرونا و امنیت بهداشت جهانی صحبت کردند.
رئیس جمهور آمریکا و رئیس اتحادیه اروپا درباره موضوعاتی با منافع مشترک از جمله درباره چین، روسیه، بلاروس، اوکراین و غرب بالکان صحبت کردند.
افزایش سطح آماده باش نیروهای نظامی اسرائیل
ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال حوادث کرانه باختری به نیروهای خود دستور داد سطح آمادگی خود را افزایش دهند.
رسانههای صهیونیستی شنبه شب گزارش دادند که ارتش این رژیم بعد از حادثه تیراندازی در شهر «نابلس» واقع در کرانه باختری رود اردن تصمیم به این اقدام گرفته است.
وبسایت عبری «واللاه» نوشت که این تصمیم بعد از آن گرفته میشود که شهر فلسطینی نابلس شاهد تیراندازی به سمت نیروهای پلیس تشکیلات خودگردان فلسطین بوده و ارتش رژیم صهیونیستی بیم آن دارد که این حادثه در شهرکهای صهیونیست نشین در کرانه باختری نیز تکرار شود.
واکنش وزیر خارجه آمریکا درباره سفر پاپ به عراق
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درباره سفر پاپ فرانسیس به عراق طی توییتی نوشت: "مسرور از دیدن معظم له، کاهن بزرگ، در سفر تاریخی به عراق، معتقدیم سفر وی امید بخش بوده و به تفاهم افزایی مذهبی میان ادیان مشترک در عراق و سراسر جهان منجر میشود. "
اعتراضات در اراضی اشغالی برای برکناری نتانیاهو
صدها تن از شهروندان اسرائیلی عصر شنبه برای سی و هفتمین هفته متوالی تظاهرات کردند و خواستار برکناری بنیامین نتانیاهو از قدرت شدند.
به گزارش روزنامه عبری "یدیعوت آحارونوت"، حدود هزار اسرائیلی شنبه شب با تجمع در میدان بالفور در نزدیکی محل اقامت بنیامین نتانیاهو در قدس اشغالی برکناری وی از نخست وزیری را خواستار شدند.
این در حالی است که صدها نفر در پلها و مسیرهای مختلف در شهرهای مختلف اراضی اشغالی تظاهرات کردند.
تظاهرات ضد نتانیاهو برای سی و هفتمین هفته متوالی و حدود دو هفته قبل از برگزاری انتخابات سراسری در ۲۳ مارس که چهارمین دور در کمتر از دو سال است، برگزار شد.
به گفته شاهدان، پلیس قبل از تظاهرات در میدان پاریس و میدان بالفور مستقر شده بود.
تظاهرکنندگان بنرهایی را در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود "نتانیاهو شکست خورد، برو" و "نتانیاهو بوی وحشتناکی میدهد، برو".
برای بیش از ۸ ماه، هزاران اسرائیلی به صورت هفتگی در اعتراض به فساد و سوء مدیریت نتانیاهو در مقابله با بحران ویروس کرونا تظاهرات کرده و خواستار استعفای وی هستند.
ورود کاروان نظامی ترکیه به ادلب سوریه
یک کاروان نظامی ترکیه با عبور از گذرگاه «کفرلوسین» در شمال سوریه وارد استان ادلب شد.
به گزارش پایگاه خبری یونیوز، این کاروان مرکب از ۲۵ خودروی نظامی حامل تجهیزات نظامی و لجستیک بود که به سمت مواضع ترکیه در جنوب استان ادلب رفت.
از زمان تجاوز نظامی ترکیه به خاک سوریه در نهم اکتبر سال گذشته نظامیان ترکیه دهها خودروی حامل سلاح و تجهیزات لجستیک را وارد خاک سوریه کردند تا ضمن تقویت پایگاههای غیرقانونی خود در سوریه از مزدوران تروریست خود حمایت کنند که دست به حملات تروریستی علیه اهالی میزنند، زیرساختها و تاسیسات حیاتی را تخریب میکنند و موجب آوارگی شمار زیادی از غیرنظامیان از روستاها و شهرکهایشان شدهاند.
سیل در الجزایر جان ۶ تن را گرفت
به گزارش خبرگزاری آناتولی، اداره دفاع مدنی الجزایر روز شنبه اعلام کرد که نوسانات جوی و بارشهای ناگهانی و شدید در ایالت الشلف در غرب الجزایر سبب وقوع سیل در این منطقه شد که به کشته شدن ۶ تن انجامید.
سیل در منطقه مکناسه شهرستان الشلف رخ داد و افراد قربانی شامل سه زن، دو مرد و یک کودک بودند. سیلاب همچنین چهار دستگاه خودرو را با خود برد.
اداره دفاع مدنی الجزایر اعلام کرده است که عملیات نجات و جستجو در باره قربانیان احتمالی حادثه همچنان ادامه دارد. سیلات موجب بسته شدن دو جاده در این منطقه نیز شد و تلاش برای بازگشایی آنها ادامه دارد.
ونزوئلا: فارغ از تحریمهای آمریکا، به پیشرفت ادامه میدهیم
«خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا به اظهارات «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود مبنی بر تداوم فشار واشنگتن بر کاراکاس، واکنش نشان داد.
آریزا در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک»، گفت که ونزوئلا هیچ تهدیدی برای دیگر کشورهای جامعه جهانی نیست و اروپا و آمریکا درباره این کشور «دروغهای ایدئولوژیک» میگویند.
بر این اساس، وی با انتقاد از اینکه آمریکا، ونزوئلا را «تهدیدی فوقالعاده» برای خود میپندارد، اظهار داشت که واشنگتن با این بهانه، سیاست تحریمهای یکجانبه بر کاراکاس را ادامه میدهد.
وزیر خارجه ونزوئلا در ادامه توضیح داد: «چیزی بیشتر از این از بلینکن و ایالات متحده انتظار نداشتیم... ما بجز خودمان، هیچ انتظاری از هیچکسی نداریم. فارغ از آنچه که واشنگتن در قبال ونزوئلا انجام میدهد یا نمیدهد، ما به حرکت رو به جلو ادامه میدهیم».
سنای آمریکا طرح خروج اقتصاد از بحران کرونا را تصویب کرد
نیویورک تایمز، مجلس سنای آمریکا طرح ۱.۹ تریلیون دلاری «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور برای خروج اقتصاد از بحران کرونا را تصویب کرد.
بر اساس این گزارش، این طرح روز شنبه با ۵۰ رای موافق در مقابل ۴۹ رای مخالف در مجلس سنای آمریکا به تصویب رسید.
این طرح یک بسته یک تریلیون و ۹۰۰ میلیارد دلاری برای احیای اقتصاد آمریکا در دوران همهگیری ویروس کرونا بشمار میرود و سومین بسته بزرگ کمک مالی پس از همهگیری کرونا در آمریکاست که با رای اعضای دموکرات مجلس سنا به تصویب رسید.
این در حالی است که این طرح به علت تغییرات زیادی که با طرح اولیه داشته است، باید از تصویب مجلس نمایندگان آمریکا هم بگذرد.
این بسته شامل کمکهای مالی به آن دسته از افراد و خانوادههای آمریکایی است که در دوران کرونا درآمد سالانهای کمتر از ۷۵ هزار دلار دارند.
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا هم از تصویب طرح از سرگیری رونق اقتصادی آمریکا در مجلس سنا که به گفته وی این کشور به طرز نا امید کنندهای به آن نیاز دارد، استقبال کرد.
منبع:
پارسینه
ارسال نظر