گوناگون

اشتباه عجیب ویکتوریا بکام در لباس شوالیه دیوید؛ تاریخ سال گذشته روی برچسب! + عکس

اشتباه عجیب ویکتوریا بکام در لباس شوالیه دیوید؛ تاریخ سال گذشته روی برچسب! + عکس

اشتباه عجیب ویکتوریا بکام در طراحی لباس شوالیه شدن دیوید بکام سوژه رسانه ها شد.

به گزارش پارسینه  و به نقل از dailymail، ویکتوریا بکام به‌تازگی در مراسم اعطای نشان شوالیه به همسرش دیوید بکام، اشتباهی جالب توجه را در لباسی که برای این مراسم طراحی کرده بود، فاش کرد.

این طراح ۵۱ ساله که بیشتر به‌خاطر طراحی لباس‌های زنانه با برش‌های ظریف و مدرن شناخته می‌شود، برای «افتخارآمیزترین روز زندگی» دیوید، نخستین لباس مردانه برند خود را طراحی کرد. این لباس سه‌تکه سفارشی، از بهترین پارچه پشمی-موهر بریتانیایی دوخته شده و با جزئیاتی سلطنتی مانند زنجیر یقه تزئین شده بود.

photo_2025-11-07_23-02-27 (2)

دیوید بکام، ستاره سابق منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس، این لباس را با پیراهن سفید، کراوات و کفش‌های چرمی مشکی براق کامل کرده بود. اما نکته جالب ماجرا، برچسب داخل لباس بود که تاریخ اشتباهی روی آن گلدوزی شده بود: «SDB [سر دیوید بکام] Victoria Beckham 04.11.2024» در حالی که مراسم در سال ۲۰۲۵ برگزار شد.

ویکتوریا که در این مراسم لباسی سفارشی از مدل «Bela» برند خود را به تن داشت، در پستی در اینستاگرام نوشت: «روزی که هرگز فراموش نخواهیم کرد. دیوید اولین لباس مردانه دوخته‌شده از آتلیه ویکتوریا بکام را به تن دارد—یک لباس سه‌تکه سفارشی از پشم موهر بریتانیایی، الهام‌گرفته از ظرافت بی‌زمان سبک سلطنتی بریتانیا. به تو افتخار می‌کنم.»

photo_2025-11-07_23-02-27 (3)

دیوید بکام به‌دلیل خدماتش به ورزش و امور خیریه، به‌ویژه نقش تأثیرگذارش در فوتبال طی دو دهه و فعالیت‌هایش به‌عنوان سفیر یونیسف، نشان شوالیه دریافت کرد.

photo_2025-11-07_23-02-27 (4)

او در گفت‌وگویی کوتاه پس از مراسم گفت که شاه چارلز از لباسش «بسیار تحت تأثیر قرار گرفته» است. دیوید همچنین فاش کرد که سبک پوشش شاه، به‌ویژه علاقه‌اش به تویید، الهام‌بخش طراحی این لباس بوده است. او گفت: «او یکی از خوش‌پوش‌ترین مردانی است که می‌شناسم و در طول سال‌ها الهام‌بخش بسیاری از استایل‌های من بوده و قطعاً الهام‌بخش این لباس هم بود.»

دیوید توضیح داد که با دیدن عکس‌های قدیمی شاه چارلز در لباس‌های رسمی، تصمیم گرفت لباسی مشابه برای مراسمش داشته باشد و طراحی آن را به همسرش سپرد.

این لباس شباهت زیادی به لباسی داشت که شاه چارلز در سال ۱۹۷۹ در مسابقات چوگان اسکات به تن داشت از جمله جزئیاتی مانند شلوار پلیسه‌دار و کت دنباله‌دار.

طبق گزارش دیلی‌میل، پروژه طراحی این لباس از ماه ژوئن آغاز شد، زمانی که مشخص شد دیوید در فهرست افتخارات تولد پادشاه قرار گرفته است. او چندین بار برای پرو لباس به آتلیه همسرش در غرب لندن رفت و گفته می‌شود از نتیجه نهایی «بسیار راضی» بوده است.

یکی از دوستان نزدیک این زوج به دیلی‌میل گفت: «دیوید همیشه ویکتوریا را دست می‌اندازد که هیچ‌وقت برایش لباس نمی‌دوزد. وقتی فهمیدند که قرار است دیوید در پاییز نشان شوالیه بگیرد، ویکتوریا تصمیم گرفت این بار خودش دست‌به‌کار شود.»

او ادامه داد: «ویکتوریا قبلاً هرگز لباسی مردانه طراحی نکرده بود، اما با تمام توان وارد پروژه شد و مطمئن شد که همه چیز بی‌نقص باشد. این‌که دیوید لباسی از برند همسرش را در چنین روز خاصی به تن داشت، این لحظه را خاص‌تر کرد.»

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار