پاسخ بقائی به ادعای جنجالی ترامپ درباره حمله ایران به آمریکا +عکس
سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات رئیسجمهور آمریکا درباره احتمال هدف قرار گرفتن لسآنجلس و سندیگو از سوی ایران واکنش نشان داد.
به گزارش پارسینه
به نقل از چندثانیه، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به توهم دونالد ترامپ مبنی بر هدف قرار گرفتن لسآنجلس و سندیگو توسط ایران در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: برای ترساندن مردم خود، دشمنی خیالی در آسمان میسازند تا تهدید واقعی روی زمین را به حاشیه برانند.
خطر واقعی نه در آن سوی مرزهایشان است و نه در آسمانهای لسآنجلس و سندیگو؛ بلکه در ساختار حاکمی است که جنگی غیرقانونی را به جهان تحمیل کرده و پیامدهای آن جهانی است.

رئیسجمهور آمریکا حتی ویرانی لسآنجلس و سندیگو را «بهای بسیار ناچیزی برای پرداخت» توصیف کرده است.
این نمونهای کلاسیک از سیاست مبتنی بر ترس است: ترساندن مردم با تهدیدی خیالی، جلوهدادن ویرانی شهرهای خودشان بهعنوان بهایی قابلقبول و منحرفکردن توجه آنها از خطر واقعی.
ارسال نظر