سردار قاآنی: مجازات سخت در انتظار عاملان جنایات لبنان است
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان، تاکید کرد که عاملان این اقدامات با «مجازاتی سخت و پشیمانکننده» روبهرو خواهند شد.
به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در پیامی ضمن اشاره به سوابق رژیم صهیونیستی ، تصریح کرد: تاریخ این رژیم مملو از جنایات ضدبشری و کشتار مردم بیگناه، بهویژه زنان و کودکان است.
وی همچنین با انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو اظهار کرد: نتانیاهوی جنایتکار و کودککش با وحشیگری امروز در لبنان تلاش کرد نشان دهد از حامی خود، آمریکا، نیز بیرحمتر و سنگدلتر است.
در متن این پیام آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
تاریخ رژیم صهیونیستی پر از جنایات ضد بشری و کشتار مردم بیگناه و زنان و کودکان است.
نتانیاهوی جنایتکار و کودک کش با وحشی گری امروز در لبنان خواست اثبات کند از ارباب ذلیل شده اش آمریکا وحشی تر و قصیالقلبتر است.
دشمن بداند که مجازات سخت و پشیمانکنندهای در انتظارش است.
اسماعیل قاآنی
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی»
ارسال نظر