جزئیاتی از حمله صبح امروز به بندرعباس
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد: در حمله جنگنده های دشمن به یک واحد آپارتمان هفت طبقه در شهر بندرعباس تاکنون سه نفر به شهادت رسیده و هفت نفر نیز مجروح شده اند.
به گزارش پارسینه به نقل از ایرنا مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان روز پنجشنبه در محل این حادثه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این حادثه صبح امروز روی داد که در اثر آن یک جنگنده دشمن صهیونیستی آمریکایی با شلیک موشک این ساختمان مسکونی را مورد هدف قرار داد.
وی افزود: در این حمله ۲ موشک شلیک شد که یکی از موشک ها نیز به یک محوطه خالی در مقابل این آپارتمان برخورد کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان یادآور شد: تاکنون در این حادثه سه نفر به شهادت رسیده و هفت نفر نیز مجروح شده اند که یکی از مجروحان یک دختر هفت ساله است.
حسن زاده اضافه کرد: احتمال اینکه شمار تلفات جانی افزایش پیدا کند وجود دارد که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
وی ادامه داد: بلافاصله پس از حادثه نیروهای امدادی از جمله آتش نشانی و هلال احمر در محل حضور پیدا کرده و تدابیر ایمنی در اطراف محل حادثه اتخاذ شد.
ارسال نظر