مدیر روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری: همه مراقب جنگ روانی دشمن باشیم
مدیر روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری تصریرح کرد: در شرایطی که دشمن آمریکایی- صهیونی که زیر ضربات سنگین غیورمردان نیروهای مسلح قرار گرفتند به جنگ روانی روی آورده است باید همه مراقب جنگ روانی دشمن باشیم.
به گزارش پارسینه، سید مهرداد سید مهدی مدیر روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در شرایطی که دشمن آمریکایی- صهیونی زیر ضربات سنگین غیورمردان نیروهای مسلح قرار گرفته به جنگ روانی روی آورده است باید همه مراقب جنگ روانی دشمن باشیم.
در حالی که جمهوری اسلامی ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح شنبه ۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ برابر با ۹ اسفند ۱۴۰۴، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران و چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر میرسد پیشتر آماده شده بود، گفت: حملات نظامی گستردهای را علیه ایران آغاز کردیم.
ترامپ در توجیه این حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: «ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.»
در حالی که جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای خود برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بینالملل به تصویر کشید.
ارسال نظر