گوناگون

كواكبيان: براي آزادي بازداشت‌شدگان اقدام كنيد/ باهنر: يكي از دلايل جمع شدن اغتشاشات بازداشت‌ها بود

نماينده مردم سمنان نسبت به بازداشت بازداشت‌شدگان و فعالان سياسي به رييس جلسه امروز مجلس تذكر داد و باهنر نيز كه رياست جلسه امروز مجلس را بر عهده داشت، تاكيد كرد: مسوولان سياسي و امنيتي به موضوع رسيدگي مي‌كنند.

، مصطفي كواكبيان، با استناد به اصول 32 و 37 قانون اساسي خطاب به باهنر متذكر شد: متخلف از اصل 32 قانون اساسي بايد مجازات شود.

نماينده مردم سمنان تاكيد كرد: رهبر معظم انقلاب در ديدار نمايندگان با ايشان فرمودند نتيجه عدم تمكين به قانون از سوي هر فردي باشد، زمينه ساز ديكتاتوري است، بنده خواهشم اين است با توجه به اين دو اصل و آرامشي كه در كشور برقرار شده و هيات ويژه شوراي نگهبان كه موضوع را براساس راهكار قانوني پيگيري مي‌كند و اين‌كه همه قبول دارند كه صف اغتشاش گران از صف نامزدها و هواداران بايد تفكيك شود.شما كه مي‌توانيد موثر باشيد در جهت آزادي بازداشت شدگان كه نمي‌دانيم به چه جرمي بازداشت شده اند به ويژه دلايل بازداشت فعالان سياسي ،اقدامي انجام دهيد.

وي تاكيد كرد: اگر كساني خلاف قانون عمل كرده اند بايد براساس قانون اساسي مجازات شوند. همه چيز بايد قانوني ديده شود و راهكار قانوني يكجانبه نبايد اجرا شود و مجموعه قانوني اساسي نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.

محمدرضا باهنر در واكنش به تذكر نماينده سمنان گفت: در حوادث مترقبه يا غير مترقبه طبيعي 10 روز اول دوره امداد و نجات و در اختيار قرار گرفتن آذوقه، دارو و لوازم گرمايشي به حادثه‌ديدگان است، پس از آن به دوره بازسازي و سازندگي مي‌رسيم.

نماينده مردم تهران تاكيد كرد: يكي از دلايل جمع شدن اغتشاشات از خيابان‌ها بازداشت‌هاي صورت گرفته است، به عبارت ديگر اگر بازداشتي انجام نمي‌شد، معلوم نبود اغتشاشات از خيابان‌ها جمع مي‌شد. اجازه دهيد مقامات سياسي و امنيتي كشور به موضوع رسيدگي كنند. دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي دقيقا موضوع را فرماندهي مي‌كند، رييس مجلس به عنوان شخصي حقيقي و عضو شوراي عالي امنيت ملي است.

نايب رييس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: همانطور كه گفتيد مقوله اغتشاشگران از معترضان قانوني صدر در صد جد است. براي اينكه اين دو با هم هم خلط نشود، بايد يكسري اقداماتي انجام داد، با اغتشاشگران بايد برخورد و با افرادي كه اعتراض قانوني دارند، درها باز است و ما در خدمتشان هستيم و مي‌توانند پاسخ‌هايشان را بشنوند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار