لیست اساتید اخراجی از دانشگاه کذب است

پارسینه: رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی با اشاره به غیرواقعی بودن لیست اساتید اخراجی از دانشگاهها تاکید کرد: برخی از اساتید که نام آنها در لیست جعلی آورده شده است اخراج خود را از دانشگاه تکذیب کردند و اسامی دیگری در این لیست دیده میشود که قبلا از دنیا رفتهاند.
محمدصالح جوکار با اشاره به فضاسازی رسانههای بیگانه در خصوص اخراج برخی از اساتید از دانشگاه ها و انتشار لیست های جعلی، بیان کرد: در وهله اول باید بگویم وجود چنین لیستی مبنی بر اخراج برخی اساتید از دانشگاه ها تکذیب شده و دروغ است. نام برخی از اساتید در این لیست آورده شده که خودشان تکذیب کردند. یا نام برخی از اساتید در این لیست آورده شده که قبلا فوت شده اند. این موضوع نشان می دهد که این لیست واقعی نبوده و کذب است.
لیست اساتید اخراجی در راستای تشویش اذهان عمومی تنظیم شده است
وی در ادامه اظهار کرد: عدهای این لیست را در راستای ایجاد تشویش در اذهان عمومی جامعه تنظیم و منتشر کردند. رسانه های معاند با انتشار چنین شایعاتی به دنبال ایجاد بیثباتی در جامعه هستند. از سوی دیگر اساتیدی که گفته می شود از دانشگاه اخراج شدهاند، مگر خودشان نمیتوانند صحبت کنند؟ چرا باید دیگران به عنوان وکیل اینها صحبت کنند.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر باید به این نکته توجه داشت که به عنوان مثال بنده کارمند یک اداره ای بوده و برخلاف ضوابط و مقررات دست به اقداماتی زدهام. هر سازمان و ادارهای کمیتهای تحت عنوان رسیدگی به تخلفات دارد. این کمیته راجب نحوه برخورد با تخلف بنده تصمیم می گیرد و رای این کمیته نیز قطعی است. فرد میتواند بعد از رای کمیته نیز به دیوان عدالت اداری شکایت کند.
ساز و کار رسیدگی به تخلفات و اعتراض به حکم صادره در هر دستگاهی مشخص است
وی در ادامه تاکید کرد: هر دستگاه و هر ادارهای برای رسیدگی به تخلفات دارای یک کمیته است و سازو کار این کارگروه یا هیات نیز برای رسیدگی به تخلفات افراد کاملا مشخص است. اگر در محیط دانشگاه نیز یک فردی خلاف مقررات و ضوابط عمل کرد، آیا رسیدگی به تخلفات وی جایز است یا نیست؟ قطعا این حق سازمان است که رسیدگی لازم را در این زمینه داشته باشد. اصل موضوع یعنی رسیدگی به تخلف در جای خود باقی است.
وی افزود: اینکه هیاهو به پا کنیم و در سطح جامعه اخبار کذب منتشر کنیم و در راستای تشویش اذهان عمومی گام برداریم قابل قبول نیست. بایستی یک راستی آزمایی لازم در این زمینه صورت گیرد. اخراج اساتید از دانشگاه نیز روندی دارد. اگر استادی اخراج شود می تواند به رای هیات اعتراض کرده و در دیوان شکایت کند. نیازی به چنین فضاسازیها نیست.
یک شخص که فرضاً مدرک دکترای حقوق یا هنر یا ریاضی دارد ، فقط می تواند تدریس کند ، با مدرک دکترای حقوق و هنر نمی شود در بیمارستان کار کرد . حالا استادی که دکترای هنر دارد و به قول خودش به صورت حق التدریس در دانشگاه کار می کرده ، الان که اخراج محترمانه با همان عدم نیاز مواجه هست به قول خودش هزینه زندگیش از کجا تامین شود ، اجاره خانه اش را نماینده گان مجلس پرداخت می کنند . یک شخص با مدرک دکترا وقتی از دانشگاه اخراج شود ، نمی تواند دستفروشی کند . جناب آقای رئیسی در فیلم تبلیقات !! ریاست جمهوری از زنان موتور سوار رونمایی کرد ، حتی موقع انتخابات هم زنان و دختران با موتور ، در انتخابات شرکت کردند ، گفتیم خدا رو شکر ، که رئیس جمهوری آمد که رئیس قوه قضاییه مملکت بوده و الان هم رئیس قوه مجریه هست مطمئناً حقوق شهروندی را می داند و فردای ریاست جمهوری زنان و دختران سوار بر موتور در خیابان تک چرخ می زنند !!! نمی دانستیم که شهریور یک سال بعد به خاطر هیچ و پوچ لباس یک دختر مملکت به خاک و خون کشیده می شود . تا کمتر از ۱۵ روز دیگر زنگ آغاز تحصیل مدارس و دانشگاه زده می شود و مطمئناً آقای رئیسی یکی از این زنگها را به صدا در خواهد آورد ، مطمئناً به اداره کننده گان نسل آینده ایران توصیه هایی می کند :
۱؛ شما آینده ساز این مملکت هستید ، در حالی که معلمان و اساتید شما جلو چشمتان اخراج شده اند !
۲؛ برای ساختن و آبادی این مملکت به همدلی و همراهی و برادری نیاز داریم ولی دانشجویان اخراجی ، معلمان اخراجی و اساتید اخراجی در خانه هایشان هستند .
۳؛ سال تحصیلی جدید را خو لابد ، سال دوستی ، مهر ورزی ، عشقولانه ، صلح و علامت وی ، قلب با دست ، گل بوسه ... می نامیم و در پاسخ به سوال رئیس جمهور که برای رسیدن به این مقوله ها چه راهکاری مد نظر شماست ؟!! اخراج اساتید نمونه بارزی برای ایجاد دوستگی و دشمنی و خط کشی بین مردم ، تضییع حقوق شهروندی و انسانی و در یک کلام نظام ارباب و رعیتی هست .
۴؛با اجرای (( سپتامبر )) پایان تحریم های اقتصادی و انزوای سیاسی ، آغازگر تحولات اجتماعی باشیم و اولین گام ،فراخوان برای بازگشت اساتید دانشگاه با هر تفکر سیاسی همانطور که آیت الله مطهری و دکتر شریعتی به رغم مخالفت با رژیم پهلوی در دانشگاه تدریس می کردند ، راهکار انحصار برای ابقای نظام ، در حالی که دانشجو سرخورده از شرایط اقتصادی ، محدودیت و معضلات اجتماعی ، مایوس از آینده خود هست ، جواب نمی دهد . دانشگاه نباید سیاسی باشد ولی نسل جوان ما که آینده گان این مملکت هستند باید پویا و فعال باشند . با کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها با مناظره های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی ، با مشارکت و نظر خواهی از نسل جوان و دانشجو ، فاصله ایجاد شده بین مردم را برداریم .
دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس شما ها را ای اهالی تقیه و خدعه