سلطان شیشه چگونه به دام افتاد؟ + فیلم

پارسینه: سرهنگ مشوق اعلام کرد: فرد سر شبکه این باند بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان گردش مالی داشته است که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان از اموال او از جمله ۱۸ خودروی سواری لوکس و چندین خودروی اسکورت و ۳۵ باب آپارتمان و زمین ناشی از کار قاچاق توقیف شده است.
سرهنگ مهرداد مشوق جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باند شبکه سلطان کویر که شبکهای سازمان یافته در زمینه قاچاق مواد مخدر روانگردان صنعتی شیشه در جنوب و جنوب شرق کشور بود، شناسایی و منهدم شد.

سرهنگ مشوق خاطرنشان کرد: فرد سر شبکه این باند بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان گردش مالی داشته است که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان از اموال او از جمله ۱۸ خودروی سواری لوکس و چندین خودروی اسکورت و ۳۵ باب آپارتمان و زمین ناشی از کار قاچاق توقیف شده است.
وی فعالیت این شبکه را ترانزیت مواد مخدر صنعتی با استفاده از مهر شرکتهای جعلی و دستگاههای دولتی عنوان کرد و بیان داشت: این شبکه بصورت بین المللی فعالیت داشته که با اقدام پلیس مبارزه با مواد مخدر هرمزگان شناسایی و منهدم شد.
ارسال نظر