سردار شهابیفر: هرکس خلاف کلام رهبری حرف بزند، نفوذی است
پارسینه: وی با بیان اینکه همه ما باید تبعیت محض از ولایت فقیه را سرلوحه کار خود قرار دهیم، اظهار داشت: هر کلامی خارج از کلام رهبری، از لسان هر شخصی خارج شود او نفوذی است و باید در مقابلش ایستاد و فرقی ندارد که از چه گروه و احزابی باشد. وی در ادامه افزود: همانگونه که مردم، فتنه گران را دفن کردند منحرفان را نیز در قبرستان یهودی های صهیونیست دفن خواهند کرد.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد، تضعیف و براندازی ولایت فقیه را از اهداف جریان انحرافی عنوان کرد و افزود: همه باید با بصیرت و هوشیاری، این نقشه را خنثی کنند.سردار عوض شهابی فر، فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با گله مندی از نفوذ جریان انحرافی به درون استان، به خبرنگار شبستان گفت: هر زمانی ممکن است انحراف وجود داشته باشد کما اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون وجود داشته و در این میان وظیفه ما این است که هر وقت این جریان انحرافی پیدا می شود و چهره عوض می کند؛ باید بیدار باشیم و البته برای شناخت خطوط انحرافی لازم است بصیرت خود را بالا ببریم.
شهابی فر افزود: در طول انقلاب به رغم همه دشمنی ها علیه نظام و با وجود همه جریانهای مخوفی که علیه انقلاب به راه انداخته شد با تکیه بر وجود شهدای گرانقدر و با حضور اعتقادی و روحیه ولایت مداری مردم، پیروزی های بزرگی به ارمغان آورده شد و امروز همین مردم آماده اند یکبار دیگر ثابت کنند که پیرو مکتب سرخ حسینی هستند و پیمان بسته اند که تا زنده اند این مسیر را ادامه می دهند.
وی با بیان اینکه همه ما باید تبعیت محض از ولایت فقیه را سرلوحه کار خود قرار دهیم، اظهار داشت: هر کلامی خارج از کلام رهبری، از لسان هر شخصی خارج شود او نفوذی است و باید در مقابلش ایستاد و فرقی ندارد که از چه گروه و احزابی باشد.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در واقع ولایت فقیه است که صراط مستقیم را به ما نشان می دهد و در زمان حضرت امام خمینی(ره) نیز کسانی که معیارشان خط امام بود از مسیر منحرف نشده اند ولی کسانی که از این خط فاصله گرفتند و از خط امام دور شدند در جریان انحرافی قرار گرفته اند.
شهابی فر تصریح کرد: فتنه گران و منحرفین با سازمان منحرفان و دیگر سازمان های معاند نظام دو روی یک سکه اند و بر ما ثابت شده است که هدف همه آنها براندازی نظام جمهوری اسلامی و تضعیف روحانیت است.
وی در ادامه افزود: همانگونه که مردم، فتنه گران را دفن کردند منحرفان را نیز در قبرستان یهودی های صهیونیست دفن خواهند کرد.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، خطاب به منحرفینی که در دولت ریشه دوانیده اند، خاطرنشان کرد: راه ما راه ولایت است و هر کس از این راه تخطی کرد و لغزید، بازوانش با دست امت شهید پرور قطع خواهد شد؛ آنچنان که دست استکبار از این کشور کوتاه شد.
شهابی فر افزود: این راه، راه روسیاهی منحرفانی است که با بیداری خانواده های شهدا و ایثارگران، نفی خواهد شد.
ارسال نظر