گوناگون

وزیردادگستری: قاچاق دردولت یازدهم افزایش نیافته

پارسینه: وزیر دادگستری گفت: برخی می گویند قاچاق در دولت یازدهم افزایش یافته است در حالیکه چنین نیست.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی روز یکشنبه در آیین معارفه معاونین سازمان تعزیرات حکومتی افزود: آنهایی که این مطالب را بیان می کنند باید مطلبشان مستند بر ارقام باشد که این چنین نیست.

وی همچنین در ادامه اضافه کرد: کسی نمی تواند با تخلف و مجرمان مسابقه دهد و از آن طرف امکانات و بودجه را دیگر نمی توانیم گسترش دهیم از این رو پیشگیری تنها راه موفقیت است.

وزیر دادگستری با اشاره به وضعیت کولبران در مناطق مرزی کشور گفت: کولبری که روزی 50 یا 100 هزار تومان درآمد از این راه کسب می کند با انجام این کار نظام اقتصادی از بین می رود، بی نظمی در جامعه حاکم می شود و مالیات و عوارض برای کالاهایی که حمل می کند توسط صاحبان اصلی پرداخت نمی شود.

وی اضافه کرد: اقتصاد مرزنشینان موضوع اساسی است که باید به راه حل درست در این امر دست یابیم و برای آنها اشتغال ایجاد کنیم تا با عزت و سربلندی زندگی کنند.



** حدود دو میلیارد دلار گردش مالی موبایل در سال

پورمحمدی با بیان اینکه ادعا می شود بیش از 90 درصد موبایل در کشور قاچاق است گفت: یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار در سال گردش مالی موبایل در کشور است در حالی که ما با توجه به تکنولوژی روز می توانیم همه موبایل های ثبت نشده را قفل کنیم.

وی ادامه داد: با قفل کردن این موبایل ها گمرک از فردی که گوشی را خریده است درخواست حق گمرک کرده و بعد از پرداخت آن، گمرک به مخابرات اعلام می کند عوارض این گوشی پرداخت شده و فرد حالا می تواند از آن استفاده کند.

پورمحمدی، به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را به عنوان راهبرد اصلی اقتصاد و پیشرفت اقتصادی کشور عنوان کردند و این نکته مهمی است که همه باید در محقق شدن آن کمک کنند.

وی با بیان اینکه در بخش های مختلف صنعتی، اقتصادی، مالی و پولی مسوولان کارشان را انجام می دهند گفت: ما نیز در حوزه حقوقی و قضایی باید کارمان را به خوبی انجام دهیم.

وزیر دادگستری بهبود محیط حقوقی برای فعالیت ها، بحث حقوقی مالکیت فکری، مبارزه با فساد، گردش آزاد اطلاعاتی و ساده سازی مقررات و مقررات زدایی را از جمله اقدامات در حال انجام در حوزه حقوقی برای محقق شدن اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

پورمحمدی با اشاره به توافقنامه هسته ای اخیر اظهار داشت: با این توافقنامه فضای خوبی در کشور ایجاد شده و امیدواریم بحث توافق نامه و تحریم نیز آنچه که در جهت خیر و مصحلت مردم عزیزمان هست، اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: از انجا که بحث توافق نامه آثار جدی روی بحث های اقتصادی و حقوقی دارد، از منظر حقوقی که بحث اصلی توافق نامه است به دو بخش در وزارت دادگستری گفتیم کل توافق نامه را مطالعه دقیق کنند. البته دولت از این بررسی ها بسیار خوشحال هست و هیچ نگران نیست.

به گفته وی دولت معتقد است کار بسیار ارزشمندی انجام داده و اقدام بسیار موفق و مثبتی را صورت داده است؛ جمهوری اسلامی با توانش و ظرفیت هایش در این دنیای وحشی و دنیای جنگ طلبان و ظلم و دنیای ضد منافع ملت ها و حقوق ملت ها و ضد عدالت و در یک جمع این چنینی، این دستاورد را که بسیار عظیم و قابل توجه و قابل اتکا و قابل مباهات است کسب کرد.

پورمحمدی ادامه داد: شما باید ببینید چی دارید و چه به دست آوردید؟ کجا بودید به کجا رسیدید. مگر ما در اقتصاد و فرهنگ، مسایل اجتماعی که حوزه داخلی خودمان است و به بیرون نیز کاری ندارد به هر چه که می خواستیم رسیدیم که بگوییم در این توافق باید به همه چیز دست یابیم.

وزیر دادگستری خاطرنشان کرد: می گوییم با همین ظرفیت ها و توان، دستاوردمان قابل توجه است. در بین الملل نیز همین است؛ باید ببینیم در چنین فضایی و چنین موقعیتی این دستاورد، دستاورد قابل توجهی است و هر چه هم که زمان می گذرد عظمتش بیشتر و اهمیت آن روشن خواهد شد و حتما دولت نیز از بررسی نهادهای رسمی و غیر رسمی و دانشگاهی استقبال می کند.

وی ادامه داد: فکر می کنیم این توافق نامه یک ترم جدید حقوقی است و دانش حقوقی کشور را بالا می برد و خوب است این به عنوان یک واحد درسی برای دانشجویان حقوق تدریس شود زیرا یک بحث سنگین حقوقی است و بیش از 22 ماه یک جمع متخصص حقوقی بین المللی درگیر آن بودند و چیز ساده ای نیست که به سادگی کسی بتواند اظهار نظر کند.

وزیر دادگستری افزود: این توافقنامه نقاط مثبت و غیر مثبت دارد و برای دشمنان نیز همین طور است؛ یک هم آورد حقوقی و سیاسی است که توان حقوقی و سیاسی کشور را نشان می دهد. از این جهت ما استقبال می کنیم و کسی فکر نکند دولت ناراحت است از کجا بررسی شود.

وزیر دادگستری با بیان اینکه این توافقنامه فضای تهدید را کم کرده است، گفت: شما می گویید نقطه ای در این متن توافقنامه وجود دارد که شاید دوباره تهدید تکرار شود، خب دشمنان ما بدون یک بیانیه و قطعنامه به ما حمله کردند. مگر صدام از ما اجازه گرفت و حمله کرد؟ مگر آمریکا از کسی اجازه گرفت و هواپیمای ما را زد؟ مگر آمریکا این همه توطئه علیه ما می کند و توطئه گران و فتنه گران و تروریست ها را به جان ما می اندازد از ما اجازه گرفته که حالا شما بگویید در یک متنی امکان این وجود دارد که اینها تهدید کنند. اینها که جریان ظالم، مستکبر و دشمن هستند؛

پورمحمدی خاطرنشان کرد: همین که دشمن را زمین گیر کردیم و از وی امضا گرفتیم، دستاورد مهمی است. تهدید دشمن قبلا هم بوده و الان هم هست و بعدا نیز خواهد بود. دشمن، دشمن است؛ مگر شما از مرگ بر آمریکا دست برداشتید که دشمن از دشمنی خود دست بردارد؟ مگر ما از تعقیب اهداف و آرمان های نظام دست برمی داریم؟ رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند ما سیاست هایمان را تغییر نمی دهیم و توقع هم نداریم دشمن به راحتی دست از دشمنی خود بردارد. وی اضافه کرد: مهم این است که آن تهدیدی که بالای سرمان بود و هر لحظه می گفتند اگر این طور نباشد می زنیم و همه را بسیج و تحریک و ما را متهم می کردند و حتی اجازه نمی دادند دوستان ما با ما مراوده داشته باشند؛ حتی در مجامع بین المللی مثبت می خواستیم حضور پیدا کنیم می گفتند درست است به شما نیاز داریم اما چون تحریم هستید و چون قطعنامه سازمان ملل علیه شما است ما نمی توانیم شما را در جمع خودمان دعوت کنیم و به عنوان میهمان یا ناظر شرکت کنید.

وی گفت: در آمریکا و رژیم صهیونیستی سروصدایی ایجاد شده که تلاش می کنند این توافق نامه اجرایی نشود اما در داخل نیز یک سری دوستان کُند و تند، ذوق زده و بهت زده می شوند. با صبوری و تامل و تعقل و دقت و پیشینه تاریخ مبارزه کشور و انقلاب با استکبار و پیش بینی شرایط آینده، خواهیم فهمید که اتفاق رخ داده، مثبت بوده است. اما احساس خطر نباید بکنیم؟ حتما احساس خطر می کنیم. احساس تهدید نباید کنیم؟ حتما احساس می کنیم.

وزیر دادگستری اظهار کرد: می گویند فلان جا امکان دارد تهدید کند. خب الان هم تهدید می کند؛ شما می گویید 15 یا 20 سال دیگر تهدید می کند؟ می گویند دشمن در آینده برای برخورد نظامی اطلاعات به دست می آورد. مگر الان اطلاعات ندارد و جمع نمی کند. مگر هر روز تهدید نمی کند؛ تهدید که بدون اطلاعات نمی شود حتما اطلاعات دارد دیگر. حالا اهل فن می دانند که با آمدن و رفتن دو بازرس اطلاعات جمع نمی شود.

وزیر دادگستری خاطر نشان کرد: من متخصص این رشته در کشور هستم. من رییس ضد جاسوسی و رییس اطلاعات خارجی کشور بودم. هم در بحث ضد جاسوسی و هم در بحث جاسوسی کار کردم و جزو متخصصین کشور در این حوزه هستم؛ نمی شود هر که از دهنش هر چه در آید بگوید و بیانیه صادر و تحلیل کند و حرف بزند. حرف منطق و پایه و استدلال دارد و آدم باید با یک اسلوب و مبانی صحبت کند و دشمن خود را بشناسد و بتواند طراحی کند و دست دشمن را بخواند.

وی افزود: برخی می گویند این ولوله ای که در لانه دشمن افتاده، جنگ زرگری است؛ یعنی چه؟ یعنی جنگ زرگری است که ما زیرش بزنیم؟. برخی می گویند ما خوشحال نباشیم از این قصه زیرا کلاه سر ما گذاشتند و برای اینکه ما هوشیار نشویم جنگ زرگری راه انداخته اند. کسی این حرف را باور می کند؟.

وزیر دادگستری ادامه داد: هیچ کس صحبت نکرده که این توافق نامه فقط به نفع ماست. چه کسی چنین حرفی زده است؟. می گوییم آنچه که در شرایط فعلی می شد بدست بیاوریم به لطف خدا بدست آوردیم و در جهت رشد و توسعه و ثبت امنیت کشور است و باید حوصله کنیم و باید توضیح دهیم و باید سئوالات را پاسخ دهیم.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار