معاون سازمان صداوسیما:شجریان دیگر صلاحیت حضور در قلب مردم را ندارد
پارسینه: مرتضی میرباقری گفت: شجریان چهره خود را مخدوش کرده و ما امیدوار به بازگشت وی هستیم تا نظام دست لطف خود را بر سر او بکشد.
به گزارش ایلنا،معاون صداو سیما در حاشیه بازدید از پشت صحنه مجموعه تلویزیونی نون و ریحون گفت: شجریان به دلیل مواضع ضدانقلابی که گرفته است و مواضع بدی که در رابطه با مردم خودش گرفته است؛ دیگر صلاحیت کافی برای حضور در قلب مردم را ندارد. او چهره خود را مخدوش کرده است. ما امیدوارم که همچنان که فرصت باقی باشد تا ایشان بازگردند تا نظام هم دست لطف خود را برسر ایشان بکشد.
وی درباره دلایل ا عدم حضور بعضی کارگردانهای سریالهای طنز در برنامه های سیما مانند رضا عطاران گفت: هیچ محدودیتی برای هیچ هنرمندی که قصد داشته باشد تا با این سازمان همکاری کند؛ وجود ندارد. افراد نامبرده شده متن و طرحی ارائه نداده اند. اگر متون خود را ارائه بدهند؛ حتما بررسی می شود. و ما نیز از این طرح ها استقبال می کنیم. خصوصا آنکه آنها دارای سابقه و تجربه کافی در ساخت مجموعه های طنز هستند.
این طرف چه کاره هست که صلاحیت میده که کی در دل مردم باشه یا نه،اصلاً چند نفر اینو میشناسه و چند نفر استاد شجریان را؟
جناب میر باقری ؛ کلید قلب مردم مثل کلید صدا و سیما نیست که در دست شما باشد اگر میخواهید به صحت انچه که فکر میکنید برسید پیشنهاد میکنم اجازه بدید یک کنسرت در همین ماه رمضان در جایی مثل استادیوم ازاذی برای ایشان بگذارند ( با نرخ بلیط گران) و حضور مردم یعنی قلبها را نظاره کنید و بعد اظهار نظر شما را بشنویم . قبوله؟
labod ishun taeen mikonan ki tuye dele mardome ki nist
عزیزم شما رو که برکتار کردن کجا بذاریم
.....محبوبیت در قلبها را باید در رفتار عملی مردم و ابراز ارادت آنان به هنرمندان دید نه....