گوناگون

اتهام عجیب نشریه همت به مسئولین کشور + عکس

اتهام عجیب نشریه همت به مسئولین کشور + عکس

پارسینه: نشریه همت به صاحب امتیازی موسسه حفظ و بسط ارزش ها و سردبیری علی سیناییان در یک اقدام عجیب با تیتر همه یاران هاشمی، و چاپ تصویری از اکبر هاشمی رفسنجانی و تعدادی از مسئولین و شخصیت های سیاسی و دینی کشور در دکه های روزنامه فروشی عرضه شد.

نشریه همت به صاحب امتیازی موسسه حفظ و بسط ارزش ها و سردبیری علی سیناییان در یک اقدام عجیب با تیتر همه یاران هاشمی، و چاپ تصویری از اکبر هاشمی رفسنجانی و تعدادی از مسئولین و شخصیت های سیاسی و دینی کشور در دکه های روزنامه فروشی عرضه شد. سیدحسن خمینی، آیت الله واعظ طبسی، حجه الاسلام ری شهری، آیت الله جوادی آملی، آیت الله امینی، سیدرضا اکرمی، محمدباقر قالیباف، علی اکبر ناطق نوری، علی مطهری، محمدرضا باهنر، عماد افروغ، محمدجواد فاضل لنکرانی(فرزند آیت الله العظمی فاضل لنکرانی)، علی شمخانی، محسن رضایی و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی از جمله افرادی هستند که تصاویرشان با عنوان یاران هاشمی چاپ شده است.

به گزارش پارسینه در این نشریه ضمن نسبت دادن برخی اتهامات به مسئولین کشور منجمله علی لاریجانی رئیس قوه مقننه، نسبت به اتخاد برخی مواضع ایشان اعتراض کرد.

گفتنی در صفحات این روزنامه تصاویری از اغتشاشات روز عاشورا نیز به طور کامل چاپ شد.

هیئت نظارت بر مطبوعات به این نشریه به دلیل نشر این مطالب تذکر داد.
روی جلد نشریه
پشت جلد نشریه

ارسال نظر

  • ناشناس

    حالا به کی توهین شده؟ هاشمی؟ یارانش؟ حضرات فوق الذکر؟

  • ناشناس

    حرف حق هميشه تلخ بوده و هست.

  • ناشناس

    والله استفاده از نام شهدای جنگ,چه با منظور چه بی منظور ! اشتباهه.. توهین به ستاره های تاریخ جنگ و انقلابه...

  • ناشناس

    واقعا که سیاست پدر و مادر ندارد!

  • ناشناس

    منم یار هاشمی ...

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار