متن کامل بخش دوم مناظره کاندیداها

پارسینه: کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بخش پایانی آخرین مناظره خود ، به دوسئوال مجری که با قرعه کشی انتخاب می شد ، پاسخ دادند.

محسن رضایی در بخش دوم آخرین مناظره انتخاباتی در پاسخ به این سوال که برنامه دولت شما برای حمایت و پشتیبانی از بیداری اسلامی چیست؟ اظهار کرد: بیداری اسلامی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است، این موضوع ابتدا از صدور انقلاب به لبنان، فلسطین و سوریه آغاز شد و بعد به مصر و دیگر نقاطی که امروز شاهد بیداری اسلامی هستند، متصل شد و باعث شد موجی در این زمینه به وجود بیاید.

رضایی: باید از نظر فرهنگی و اقتصادی ارتباطمان را با بیداری اسلامی پیش ببریم

وی با اشاره به مشکلاتی که امروز گریبان گیر بیداری اسلامی شده است، افزود: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد این است که سیستم های جاسوسی و برخی کشورها تلاش می کنند که بیداری اسلامی را از ایران باز بدارند و به همین خاطر موضوع سوریه را دنبال می کنند تا نسبت به جدا سازی مبحث بیداری اسلامی از جمهوری اسلامی اقدام کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره طرح خود برای متصل بودن دامنه بیداری اسلامی به جمهوری اسلامی ایران گفت: ما طرحی در این زمینه داریم و می دانیم که چطور عمل کنیم تا بیداری اسلامی به ایران وصل باشد و به تهدید علیه ما تبدیل نشود.

وی ادامه داد: موضوعی که الان به دلیل شکل گیری بیداری اسلامی به وجود آمده این است که: بعد از دو هزار سال پای جمهوری اسلامی دوباره به مدیترانه رسیده است و این را یکی از متفکران دنیای عرب نیز اذعان کرده است.

رضایی در پایان خاطر نشان کرد: باید از نظر فرهنگی و اقتصادی ارتباطمان را با بیداری اسلامی پیش ببریم و سعی کنیم این موضوع را قوی تر دنبال کنیم.

غرضی: به تحریم ها اهمیت نمی دهم

سید محمد غرضی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که اگر تحریم ها به خاطر برنامه هسته ای کشور است شما تحریم هایی اعلام شده قبل از فعالیت های هسته ای را چگونه ارزیابی می کنید گفت: به تحریم ها خیلی اهمیت نمی دهم چه قبل باشد چه بعد؛ قبلا هم گفته بودم در دولت موسوی 115 تا در دولت هاشمی 118 در دولت 120 و الان خرج کشور 40 میلیارد دلار بیشتر نیست که آن را در می آوریم.

وی افزود: این که غرب تصور کند با این کارها می تواند کشور را دچار مشکل کند درست نیست؛ سعی من این است که مجموعه استعدادهای داخل کشور را پیشرفت دهم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: من در تحریم زندگی کردم، 10 سال فراری بودم و در تحریم بودم، انقلاب که شد وزیر شدم و باز هم در تحریم بودیم جنگ شد باز هم تحریم بودیم یعنی از اول که به دنیا آمدیم در تحریم بودیم.

عارف: از ظرفیت های خاتمی و هاشمی استفاده می کنم

محمدرضا عارف کاندیدای انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری در زمان دو دقیقه ای خود در پاسخ به سئوال مجری برنامه مبنی بر اینکه برنامه عملی دولت جنابعالی برای مقابله با ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی چیست؟ گفت: انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود و بیشترین ظرفیت انقلاب ما هم فرهنگی است.

وی ادامه داد: ما باید روابط خوبی با کشورهای جهان برقرار کنیم بخصوص باید با کشورهای عدم تعهد سطح روابط را بالا ببریم. با استفاده از سفرا پیام صلح و فرهنگی را به تمام دنیا ارسال کنیم. ما 4 میلیون نفر ایرانی در خارج از کشور داریم که اگر با آنها روابط خوب و صمیمانه داشته باشیم آنها می‌توانند سفرای ما باشند.

عارف همچنین تاکید کرد: ما باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم. ما می توانیم از دیپلماسی هنر، فرهنگ و رسانه ها برای رساندن پیام صلح به دنیا استفاده کنیم. در این صورت می توانیم ایران‌هراسی را تبدیل به ایران‌پذیری کنیم. در داخل کشور افراد برجسته ای داریم که پیام آور صلح هستند مثل آقای خاتمی که مبتکر گفتگوی تمدنها بود و آقای هاشمی و بزرگان دیگر که می توانیم از آنها استفاده کنیم، برخلاف استعمار که می خواهد ما را کشور جنگی نشان داد. ما می توانیم پیام فرهنگی خودمان را از این طریق به جهان ارائه دهیم.

به گفته وی، باید در قالب گردشگری نخبگان خارجی را به ایران بیاوریم چون تجربه نشان داده در برگشتشان به عنوان سفرای فرهنگی ایرانی کار کرده‌اند.

در مسایل اقتصادی مردم زندگیشان سرد است

حسن روحانی نیز در پاسخ به این سوال که از نظر شما مرز بین سیاه‌نمایی و نقد چیست؟ گفت: موضوع نقد این است که واقعیتی اتفاق افتاده و ایراد و اشکالی هست و حال ما باید آن را تبیین کنیم. این اشکال گاهی در نوع تصمیم‌سازی، گاهی در تصمیم‌گیری است و گاهی در عمل خوب اجرا نشده است. باید نقد کرده و ایرادها و اشکالات را بازگو کنیم و باید بگوییم چگونه اشکالات رفع شود.

وی ادامه داد: ارزیابی باعث می شود در سیکل تصحیح امور قرار گیریم و مسائل را پایش کنیم که این نقد سازنده می‌شود. باید بتوانیم ایراد را پیدا کرده و برای آن راه حل ارائه کنیم ولی سیاه‌نمایی معنایش این است که اگر نقص کوچکی است آن را برجسته کنیم و واقعیت را به مردم معرفی نکنیم. گاهی اوقات واقعا هوا سرد است حالا آقای حداد می گوید، ولی در مسائل اقتصادی مردم زندگیشان سرد است. در آزادی، جوانان زندگیشان سرد است، این سیاه‌نمایی نیست بلکه واقعیت است.

منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار