گوناگون

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به قتل فجیع سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به قتل فجیع سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس

پارسینه: سخنگوی وزارت خارجه در توئیتی نوشت که دولت کنونی آمریکا از نژادپرستی و سفید برترپنداری سیستماتیک تقدیر می‌کند.

سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه ایران در توئیتی با اشاره به کشته شدن یک سیاهپوست دیگر توسط پلیس آمریکا نوشت: "قتل وحشیانه و در کمال خونسردی جورج فلوید توسط مرد سفیدی که یونیفرم پلیس به تن دارد، به صورت وحشتناکی نشان دهنده نژادپرستی نظام مند و برتر پنداری نژاد سفید است، امری که توسط هیات حاکمه فعلی تکریم و تجلیل می‌شود."

منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

  • شیرین صفوی

    یعنی فقط پلیس آمریکا آدم کشته دیگه !!!!!!!!!!

  • ناشناس

    ترامپ از زمانی که رئیس جمهور امریکا شده است با اقدامات خلاف قانون خود تفکرات نژاد پرستانه در حاکمیت امریکا را به شدت افزایش داده و نه تنها با رفتارهای نژادپرستانه مردم جهان را آزار داده است بلکه به سیاه پوستان امریکایی هم ظلم و تعدی نموده و رفتار وحشیانه پلیس در قتل یک سیاه پوست در شهر مینیاپولیس امریکا نشات گرفته از رفتار نژاد پرستانه جاکمیت در امریکاست و مردم مینیاپولیس نیز در واکنش با این خشونت وحشیانه شب گذشته با اعتراضات گسترده مقر پلیس این شهر را به آتش کشیدند که روزنامه واشنگتن پست از این تظاهرات تعبیر " اعتراض ملی " نموده است.

  • شیرین صفوی

    سروش به موقع آبگوشت هم میپزم منتها وقتی که تو نه سر پیاز باشی نه ته پیاز !!!!!!!!! از قرار معلوم پیاز هم نیستی آخه !!!!!

نمای روز

9-

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار