موسوی: کرونا مختص منطقه یا ملتی خاص نیست

پارسینه: سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا کرونا را یک چالش جهانی خواند که مختص منطقه یا ملتی خاص نیست و افزود: سه سال است جهان به سندرم نفرت افکنی، دروغ و خشونت مبتلا شده است.
به گزارش پارسینه؛ «سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه توئیترش با انتشار بخشی از پاسخ مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا که این ویروس را ویروس ووهان خطاب کرده، نوشت: «کووید-۱۹ (کرونا) یک چالش جهانی است و منحصر به منطقه یا ملتی خاص نیست. البته سه سال است که جهان به سندرم HLVS-۲۰۱۷ (شیوع نفرت افکنی، دروغ و خشونت) مبتلا شده است. زمان زیادی است که جهان در مقابل این عفونت بدخیم ایستادگی میکند.»
گفتنی است اشاره موسوی به سال ۲۰۱۷ به زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ باز میگردد.

مایک پامپئو روز یکشنبه ۱۸ اسفند ماه در مصاحبهای در تشریح اقدامات آمریکا برای کنترل شیوع این ویروس در آمریکا، از آن با عنوان «کروناویروس ووهان» یاد کرد.
سخنگوی وزارت خارجه چین یک روز بعد (دوشنبه) از «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به دلیل جعل نام ویروس «کرونا» جدید (کووید-۱۹) و نسبت دادن آن به شهر «ووهان» چین انتقاد کرد.
سخنگوی وزارت خارجه چین در این مورد گفت: «سازمان بهداشت جهانی رسما این بیماری را کووید-۱۹ نامگذاری کرده است. نام بردن از آن تحت عنوان "کروناویروس ووهان" ضدعلمی و بر خلاف هشدار سازمان بهداشت جهانی است. ما این بدنامسازی نکوهشبار را محکوم میکنیم.».
نابغه نان به نرخ روز خور
اگه اینجوریه پس چرا کشورهای پیشرفته و دولتهای دلسز مردم کشورشون رو قرنطینه میکنن تا ویروس از مرزهاشون وادد نشه ولی هواپیمایی ماهان هنوز داره از چین مسافر میاره
پارسینه ازاده باش و منشر کن
بعضی ها طبق معمول تحت تاثیر رسانه ای بیگانه و دشمنان ملت ایران قرار گرفته اند و دروغ های آنان در خصوص همه چیز خصوصاً کرونا را باور کرده اند . کرونا فعلاً در تمام جهان منتشر و همه کشورها در حال مبارزه با شیوع آن هستند و در ایران نیز اوضاع بهتری در خصوص کنترل آن مشاهده می شود . و شکست این ویروس بستگی به رفتار و فرهنگ مردم نیز دارد .
کرونا منحوس دقیقا محصول کشوری است که خود را عمیقا دلبسته به آن میدانید یعنی چیـــــن کمونیستی!
دنیا باید چین را بخاطر این مصیبت بایکوت نماید
بهتر است متخصصین و پزشکان در این رابطه اظهار نظر یکنند، نه یک عده مسئول بی کفایت.