گوناگون

تحویل خودروهای «پروازی» ایکس‌پنگ آغاز شد

تحویل خودروهای «پروازی» ایکس‌پنگ آغاز شد

برایان گو، رئیس شرکت چینی تولیدکننده خودروهای برقی ایکس‌پنگ (Xpeng)، روز پنجشنبه به رویترز گفت که این شرکت انتظار دارد تولید انبوه خودروهای «پروازی» خود را سال آینده و ربات‌های انسان‌نمای خود را در سه‌ ماهه چهارم سال ۲۰۲۶ آغاز کند.

به گزارش پارسینه،به نقل ازایسنا، رئیس ایکس‌پنگ همچنین گفت که پتانسیل فوق‌العاده‌ای برای افزایش همکاری با شرکت خودروسازی آلمانی فولکس واگن وجود دارد که ماه گذشته تولید انبوه اولین مدل برقی خود را که به طور مشترک با ایکس‌پنگ توسعه داده بود، آغاز کرد.

او گفت: «حوزه‌های زیادی وجود دارد که می‌توانیم در آنها همکاری کنیم و واقعا برای یکدیگر ارزش ایجاد کنیم. ما باید چابک و مایل به همکاری با بازیگران مختلف در مناطق مختلف باشیم.» او افزود که ایکس‌پنگ همچنین از همکاری با سایر خودروسازان استقبال می‌کند.

ایکس‌پنگ بیش از ۷۰۰۰ سفارش برای خودروهای پرنده خود دریافت کرده است که اکثر آنها در چین هستند که این شرکت به دنبال تایید مقامات هوانوردی این کشور است.

او پیش از نمایشگاه خودرو پکن در مصاحبه با رویترز گفت که این شرکت امسال آزمایش‌های روبوتاکسی را در شهر گوانگژو در جنوب چین آغاز خواهد کرد و سال ۲۰۲۷، سالی حیاتی برای آزمایش‌ها در سراسر جهان با شرکا خواهد بود.

این شرکت احتمالا طی ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده صدها تا هزاران روبوتاکسی تولید خواهد کرد.

وی  خاطرنشان کرد که ربات‌های انسان‌نمای این شرکت در ابتدا به عنوان منشی یا در فروش برای تعامل با مشتریان استفاده خواهند شد. طی ۱۰ تا ۲۰ سال آینده، تجارت ربات‌های ایکس‌پنگ باید بزرگتر از بخش خودروسازی آن باشد، زیرا موارد استفاده بیشتری برای ربات‌های انسان‌نما در زندگی ما وجود خواهد داشت.

ایکس‌پنگ مانند بسیاری از خودروسازان چینی دیگر، فعالیتش را به خارج از این کشور گسترش داده و در حال حاضر در حدود ۶۰ کشور فعالیت می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، رئیس ایکس‌پنگ گفت که این شرکت در سال گذشته، حدود ۱۰ درصد از حجم فروش و حدود ۱۵ درصد از درآمد خود را از فروش خارج از چین به دست آورده است. او پیش‌بینی می‌کند که در پنج تا ده سال آینده بیش از ۵۰ درصد درآمد باید از خارج از چین تامین شود.



 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار