گوناگون

این گوشی عجیب هیچ شبکه اجتماعی را پشتیبانی نمی‌کند + عکس

این گوشی عجیب هیچ شبکه اجتماعی را پشتیبانی نمی‌کند + عکس

شرکت‌های HMD Global و Xplora با هدف کاهش حواس‌پرتی دیجیتال، یک گوشی جدید معرفی کردند.

به گزارش پارسینه به نقل از زومیت،  شرکت‌های HMD Global و Xplora با همکاری هم، گوشی کوچک جدیدی به‌نام XploraOne by HMD معرفی کردند که هدف اصلی آن مسدودکردن اپلیکیشن‌های حواس‌پرت‌کن و شبکه‌های اجتماعی است.

 

HMD XploraOne یک فیچرفون (گوشی ساده) جمع‌وجور است که مخصوص کودکان طراحی شده، ولی برای بزرگسالان هم مناسب است. در این موبایل خبری از فروشگاه اپلیکیشن اختصاصی نیست تا کاربران نتوانند برنامه دانلود کنند.

نمایشگر گوشی XploraOne by HMD
HMD

به‌طور ساده‌تر، کاربران HMD XploraOne Mini Phone فقط می‌توانند از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض و از پیش‌نصب‌شده استفاده کنند و هیچ اپلیکیشن جدیدی روی آن نصب نخواهد شد. طبیعتاً هیچ‌‌یک از شبکه‌های اجتماعی روی جدیدترین گوشی اچ ام دی اجرا نمی‌شوند.

HMD XploraOne مرورگر وب هم ندارد و به والدین اجازه می‌دهد موارد مختلفی نظیر تماس‌ها را برای فرزندشان زمان‌بندی کنند. حتی می‌توان تعیین کرد که با چه مخاطبانی تماس گرفته شود. امکان نظارت روی تصاویر و ورودی‌های تقویم هم وجود دارد.

مشخصات فنی HMD XploraOne شامل نمایشگر ۳٫۲ اینچی با وضوح ۳۲۰ در ۲۴۰ پیکسلی، تراشه‌ی UNISOC T127، دوربین اصلی ۲ مگاپیکسلی، باتری ۱۹۵۰ میلی‌آمپرساعتی و جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا می‌شوند. تاریخ عرضه و قیمت گوشی مذکور هنوز مشخص نیستند.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار