طائب: روزی می‌رسد که ما تعیین می‌کنیم عکس چه کسی منتشر شود و چه کسی منتشر نشود!+ فیلم

طائب: روزی می‌رسد که ما تعیین می‌کنیم عکس چه کسی منتشر شود و چه کسی منتشر نشود!+ فیلم

پارسینه: رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه گفت: روزی می‌رسد که ما در پلتفرم‌ها مشخص می‌کنیم عکس چه کسی منتشر شود و چه کسی منتشر نشود.

به نقل از دانشجو؛ حسین طائب ، رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه گفت: روزی می‌رسد که ما در پلتفرم‌ها مشخص می‌کنیم عکس چه کسی منتشر شود و چه کسی منتشر نشود.

ارسال نظر

  • ناشناس

    با ایجاد محدودیت برای مردم از فردی تا اجتماعی ......... فقط بر مشکلات مردم و کشور و خودتان اضافه می کنید . تنها خواسته مردم از حاکمیت این هست که بعد از ۴۴ سال مملکت داری تکلیفشلن مشخص شو ؟!!! آیا قرار هست همین شیوه و روش با تحریم سیاسی و اقتصادی و محدودیتهای اجتماعی ادامه یابد و مردم منتظر تغییر و تحول نباشند و یا قرار هست به مردم مژده یک انقلاب و تحول بزرگ‌سیاسی و اقتصادی و اجتماعی بدهیم و درآخر اگر هر دو اینها منتفی هست ، سهم مردم را از این سرزمین‌بدهیم و مردم از ایران‌بروند ، حکومت بر اقلیتی که از نظر فکر و سلایق شبیه به هم هستند ، راحت و بدون دردسر هست !!

  • صالح

    شما فقط با کره شمالی سازی ایران شاید بتونین همچین کاری کنید... وگرنه عرضه درست کار کردن رو ندارید...

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار