اصابت ۳ خمپاره به اطراف فرودگاه اربیل عراق+ فیلم

اصابت ۳ خمپاره به اطراف فرودگاه اربیل عراق+ فیلم

پارسینه: منابع عراقی شامگاه دوشنبه از اصابت سه خمپاره به اطراف فرودگاه اربیل عراق خبر دادند.

شبکه الجزیره دقایقی پیش از وقوع سه انفجار در نزدیکی فرودگاه بین المللی اربیل در اقلیم کردستان عراق خبر داد و اعلام کرد: ستون‌هایی از دود کل فرودگاه اربیل را احاطه کرده است.


وبگاه عراقی العهدنیوز در این باره گزارش داد که در این حمله پایگاه الحریر در نزدیکی فرودگاه اربیل که متعلق به نظامیان آمریکایی است، هدف حملات موشکی و خمپاره‎ای قرار گرفته است.



این پایگاه عراقی با اشاره به برخاستن ستون‌های دود از نزدیکی فرودگاه اربیل، گزارش داد: در شرایط کنونی نیرو‌های امنیتی به طور گسترده در خیابان‌های اربیل استقرار پیدا کرده‌اند و مسیر‌های اصلی را مسدود نموده‌اند.

العهد نیوز همچنین دقایقی پیش گزارش داد دو انفجار نیز در نزدیکی کنسولگری آمریکا در اربیل رخ داده است.

منابع عراقی گزارش دادند که تاکنون پنج انفجار در اربیل رخ داده است.

این منابع همچنین از پرواز گسترده بالگرد‌های ارتش آمریکا بر فراز محل انفجار‌ها در اربیل خبر دادند.



در همین رابطه «راوین» روزنامه‌نگار کرد در اقلیم کردستان عراق ضمن انتشار یک عکس از پایگاه الحریر، در توئیتی نوشت: در جریان حمله شامگاه دوشنبه یکی از موشک‌ها به طور مستقیم به پایگاه نظامیان آمریکایی در نزدیکی فرودگاه اربیل اصابت کرده است.

خبرنگار الجزیره نیز از اربیل گزارش داد که در پی این حمله فرودگاه اربیل تعطیل شده و پرواز‌های ورودی و خروجی آن به حالت تعلیق درآمده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار