ادامه عملیات امدادی در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان و هرمزگان

پارسینه: مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: سیل زدگان ۱۴ شهرستان این استان نیاز مبرم و فوری به مواد غذایی و وسایل گرمایشی دارند.
به گزارش پارسینه ، اگرچه بارشهای اخیر هرمزگان به پایان رسیده است، اما هنوز خانه و زندگی مردم بهویژه در مناطق جاسک و بشاگرد واقع در شرق هرمزگان گرفتار سیلاب و آبگرفتگی است.
ارگانهای امدادی از جمله ۳ بالگرد جمعیت هلال احمر، نیروی دریایی سپاه و نیروی دریایی ارتش در حال خدماترسانی به مردم شرق هرمزگان هستند، اما عمق خسارتها بالاست و انتظار میرود مردم و مسؤولان اقلام امدادی بیشتری به این مناطق گسیل کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان تصریح کرد: عصر امروز توسط بالگرد جمعیت هلال احمر اقلام مورد نیاز و مواد غذایی به بشاگرد ارسال شد تا بین سیلزدگان بخش گافر توزیع شود چراکه بهدلیل طغیان رودخانه جگین راه ارتباطی گافر با مرکز شهرستان بشاگرد قطع است. سلحشور در پایان یادآور شد: امدادرسانی بهطور شبانهروزی به جاسک و بشاگرد تا رسیدن به شرایط عادی ادامه دارد.
وی گفت: هموطنان گرامی میتوانند کمکهای غیرنقدی خود را به پایگاههای جمعیت هلال احمر استان و کمک نقدی خود را از طریق شماره گیری #۵۴*۱۱۲* و شماره حساب ۵۲۶۳۶۳۶۳۵۳ نزد بانک ملت شعبه امام علی (ع) بنام کمکهای خیری جمعیت هلال احمر استان واریز کنند. راشکی با اشاره به اینکه به سه هزار و ۴۲۸ آسیب دیده سیل در قالب ۷۶۷ خانوار از ۲۱ تا ۲۳ دی در این استان توسط نیروهای هلال احمر امدادرسانی شده است، ادامه داد: ۹۸ روستای سیستان و بلوچستان در این مدت دچار سیلاب و آبگرفتگی شده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: طی این مدت یک هزار و ۱۴۴ نفر از آسیب دیدگان سیل اخیر استان در ۲۵۲ دستگاه چادر اسکان اضطراری داده شدند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در فصل بودجه قرار داریم و استان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه بیشتری به لحاظ توسعه زیرساختها است و با توجه به فرمان اخیر مقام معظم رهبری درخصوص رسیدگی فوری به وضعیت استان سیستان و بلوچستان با وارد شدن سیل اخیر، این سفر صورت گرفته است. لاریجانی گفت: اولویت نخست این است که نیازهای اولیه و فوری مردم تامین شود و با توجه به اینکه بازدیدی از مناطق سیل زده خواهیم داشت، این خسارات برآورد و در نشست شورای اداری استان در مورد آنها تصمیم گیری شود.
اما مشاور معاون بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایای وزارت بهداشت، آخرین اقدامات وزارت بهداشت در مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد و گفت: خوشبختانه تمهیدات لازم اندیشیده شده و تاکنون هیچ اپیدمی بیماری واگیر ناشی از سیل، در این مناطق گزارش نشده است.
بیچاره مردم من ، بمیرم الهی
آقا سبحان خان! خدا رو شکر که اگه به لفط الهی آمین تو بمیرم برای مردم وطنم میمیرم نه برای عمو نصرالله و دایی بشار شما !!!! اخخخخخفی