گوناگون

هوای تهران در دقایق پایانی روز ۱۷ بهمن ۹۶

هوای تهران در دقایق پایانی روز ۱۷ بهمن ۹۶

پارسینه: درحالی روز سه‌شنبه ۱۷ بهمن ۹۶ به پایان می‌رسد که هیچ منطقه ای از تهران هوای مناسبی ندارد؛ یا در هشدار هستند یا در اضطرار؛ منطقه قرمز و بنفش.

تشدید آلودگی هوا در هفته سوم بهمن ۹۶ باعث شده است که در پایان روز هفدهم این ماه، اوضاع هوای پایتخت،‌ هوا بدتر از هر روز دیگری باشد؛ اکنون شاخص روی عدد ۱۹۲ قرار گرفته، ۷ منطقه در محدوده بنفش و اضطرار هستند و ۸ منطقه در محدوده قرمز.


هوای تهران در دقایق پایانی روز ۱۷ بهمن ۹۶
برای روز چهارشنبه، همچنان مدارس تعطیل هستند، مقررات سختگیرانه رفت و آمد اجرا می‌شود؛ زوج و فرد برای همه شهر، طرح ترافیک فروخته نمی‌شود و مواردی دیگر. اما نکته اینجاست که این مقررات در دو روز گذشته که اجرا شده هم نتوانسته از بدتر شدن وضعیت پیشگیری کند.

به هرحال اوضاع هوا به هیچ عنوان خوب نیست، چهارشنبه از خانه‌ها خارج نشوید، سیستم گرمایشی خانه را کنترل کنید و دمای خانه و محل کار را دو درجه کم کنید، شاید تولید آلاینده‌ها کمتر شود و آلودگی هوا که ظاهرا و به پیش‌بینی هواشنای تا آخر هفته گریبانگیرمان هست،‌ کاهش پیدا کند.
منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار