مرگ پدر و مادر خانواده چهار نفره
پارسینه: رئیس پلیس راه استان سمنان گفت: مرگ در دم پدر و مادر یک خانواده چهار نفره تهرانی در واژگونی صبح روزچهارشنبه سواری پژو پارس در محور گرمسار- سرخه، تلخ ترین عید فرزندان شان، محمدعلی و فاطمه را رقم زد.
سرهنگ خسرو جردی خاطر نشان کرد: در این سانحه یک دستگاه سواری پژو پارس به علت بی توجهی راننده به جلو واژگون شده بود که مرگ در دم پدر ۵۱ ساله و مادر ۴۸ ساله این خانواده چهار نفره تهرانی را در پی داشت.خسروجردی از مصدومیت محمدعلی ۱۶ ساله و فاطمه ۱۲ ساله خبرداد و گفت: مصدومان به بیمارستان امام خمینی(ره) گرمسار منتقل شدند.
رئیس پلیس راه استان سمنان با ابراز تاثر شدید از وقوع این گونه حوادث تلخ، دردناک و غیرقابل جبران از عموم مسافران نوروزی خواست با رعایت قانون و توجه به هشدارهای مکرر پلیس از بروز سوانح این چنینی پیشگیری کنند.سرهنگ خسروجردی گفت: از دلایل اصلی واژگونی خودرو ها ،خستگی و خواب آلودگی است که باید رانندگان در هنگام تردد در محورهای استان برای جلوگیری از افزایش سوانحی از این دست به توصیه ماموران راهنمایی و رانندگی توجه کنند.
او اضافه کرد:واژگونی خودرو علت بیش از ۶۰ درصد سوانح رانندگی در این استان است.پلیس راه استان سمنان با ۴۰ دوربین سرعت سنج ثابت، بر تردد خودروها در محورهای ارتباطی استان نظارت دارد.سالانه دستکم ۲۰ میلیون مسافر و گردشگر از محورهای ارتباطی استان سمنان تردد می کنند.
ارسال نظر