جزئیات درگیری خونین دو زن بر سر جای پارک

پارسینه: ماموران پلیس در جریان وقوع یک درگیری خونین در خیابان قرار گرفتند و بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند و با حضور در محل حادثه به تحقیق در این رابطه پرداختند.

به گزارش پارسینه ، چندی پیش ماموران پلیس در جریان وقوع یک درگیری خونین در خیابان قرار گرفتند و بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند و با حضور در محل حادثه به تحقیق در این رابطه پرداختند.

با حضور ماموران در محل مشخص شد که دو زن بر سر جای پارک با یکدیگر درگیر شده و یکی از آن‌ها با ضربات مشت و لگد و قفل فرمان راهی بیمارستان شده است.

با آغاز تحقیقات ضارب دستگیر شد و در بازجویی‌ها به ماموران گفت: وقتی می‌خواستم ماشینم را در یکی از جاهای پارک در خیابان پارک کنم این زن آمد و بدون رعایت نوبت ماشینش را در آنجا پارک کرد. آنقدر از اینکار او عصبانی شدم که پیاده شدم و با او درگیر شدم. این زن هم شروع کرد به کتک زدن من. من هم نتوانستم خودم را کنترل کنم و با قفل فرمان او را کتک زدم.

بعد از اعتراف این زن وی با قرار قانونی روانه زندان شد و تحقیقات در خصوص پرونده وی در دادسرای ناحیه ۵ تهران ادامه دارد و شاکی نیز در بیمارستان بستری شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

  • ناشناس

    جالبه !!!!!! زنها دیگر دارند دست بر زنجیر و قفل فرمان و و... علیه هم !!!

  • ناشناس

    باز خوبه قفل فرمونو برداشته با کیلیپس نزده طرفو وگرنه زنده نمی موند

  • ماتاشار

    مردم اعصاب ندارن ضمن اینکه نسلهای آینده قراره بچه های همچین مادرانی باشن دیگه چه شود گل بود به سبزه هم آراسته شد!

  • امیر

    من به رفتار این زن خرده نمیگیرم . بعضیها خیلی بی شرمانه رعایت حال شهورندان دیگر را نمیکنند و مستحق خشونت هایی هستند

  • همراه

    زن بدبخت فکر کرده تو خونس هر غلطی خواست بکنه چیزی بهش نگن.
    هر آدمی بیرون از خونه باید خیلی مواظب دست و زبون باشه که درصورت خطا کم کم با عصا کتک میخوره.
    پس بهتره همون شیر خونه و روباه در باشی خانوم.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار