گوناگون

فایننشال تایمز: رایزنی‌ها برای توافق موقت ایران و آمریکا ادامه دارد

فایننشال تایمز: رایزنی‌ها برای توافق موقت ایران و آمریکا ادامه دارد

فایننشال تایمز مدعی شد که میانجی‌ها در حال پیشبرد یک توافق موقت میان ایران و آمریکا هستند که هدف آن بازگشایی تنگه هرمز و ازسرگیری مذاکرات است.

 

به نقل از انتخاب، فایننشال تایمز نوشت: میانجی‌ها در حال پیشبرد یک توافق موقت میان ایران و آمریکا هستند که هدف آن بازگشایی تنگه هرمز و ازسرگیری مذاکرات برای پایان دادن به جنگ است.

 

در ادامه این مطلب آمده است: بر اساس آخرین پیشنهاد، ایران در ازای لغو محاصره بنادر ایران از سوی آمریکا، عبور و مرور آزاد از تنگه هرمز را از سر خواهد گرفت. 

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

مذاکره‌کنندگان در این روند پیشرفت‌هایی داشته‌اند، اما همچنان درباره ترتیب اجرای گام‌های بعدی اختلاف نظر وجود دارد؛ از جمله درباره احیای معافیت صادرات نفت ایران، آزادسازی بخشی از دارایی‌های مسدودشده ایران و مسائل هسته‌ای، از جمله بازگشت بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA).

میانجی‌های قطری روز دوشنبه در نیویورک با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و در واشنگتن با مقام‌های آمریکایی دیدار کردند تا درباره نسخه اصلاح‌شده این پیشنهاد گفت‌وگو کنند.

عراقچی بعداً گفت که انتظار دارد پاسخ آمریکا را روز سه‌شنبه دریافت کند. 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار