کودتای ناموفق در ارمنستان خنثی شد

کودتای ناموفق در ارمنستان خنثی شد

نخست وزیر ارمنستان در بحبوحه تنش با رهبری کلیسای حواریون اعلام کرد یک کودتا که از سوی روسای این کلیسا برنامه ریزی شده بود، خنثی شد.

به گزارش پارسینه، نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان امروز چهارشنبه در بحبوحه تشدید تنش‌ها با رهبری کلیسای حواریون در این کشور، اعلام کرد که «نیرو‌های امنیتی تلاش برای کودتا با مشارکت یک روحانی قدرتمند را خنثی کردند».

پاشینیان اعلام کرد که «نیرو‌های امنیتی توطئه‌ای شوم از سوی روحانیون جنایتکار را که با هدف بی‌ثبات کردن جمهوری ارمنستان و تصاحب قدرت انجام شده بود، خنثی کردند.»

کمیته تحقیق ارمنستان نیز با صدور بیانیه‌ای از خنثی سازی تلاش برای انجام اقدام تروریستی و تحت کنترل گرفتن حاکمیت این کشور پرده برداشت.

حاکمیت ارمنستان جنبش «مبارزه مقدس» را در انجام این اقدامات متهم کرد و افزود که «باغرات گالستانیان» رئیس اسقف‌های معارض دولت و حامیان او حدود ۲۰۰ گروه تروریستی را از عناصر سابق ارتش و پلیس تشکیل داده بودند که قرار بود در مناطق مختلف کشور در یک زمان مشخص هرج و مرج ایجاد کنند.

منبع: خبرگزاری فرانسه

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار