آخوندی: پنج فروند ATR تازه وارد کرده ایم

آخوندی: پنج فروند ATR تازه وارد کرده ایم

پارسینه: وزیر راه و شهرسازی گفت: همراه با پنج فروند ATR تازه وارد، معادل ۵ میلیون یورو قطعات این هواپیماها را که ساخت آمریکا و اروپا هستند، وارد کرده‌ایم.

عباس آخوندی در حاشیه استقبال از پنج فروند ATR جدید ایران‌ایر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ورود این هواپیما‌ها دو اهمیت ویژه دارد، گفت: یکی از جهت خروج آمریکا از برجام و همچنین نتیجه گفتگو‌های مستمر ما با اروپایی‌ها مهم بود که موفق شدیم با وجود شرایط سخت تحریم، این قرارداد را به نتیجه برسانیم و هواپیما‌ها به ایران بیایند.

وی ادامه داد: همراه این هواپیماها، ۵ میلیون یورو قطعات یدکی ATR وارد کشور شد که ساخت آمریکا و اروپا هستند و با واردات این قطعات، از بهره‌برداری هواپیما‌ها هم مطمئن خواهیم بود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: بانک مرکزی، وزارت امور خارجه و بخش‌های دیگر همکاری کرده‌اند و من این اتفاق را گامی مثبت از سوی اتحادیه اروپا در جهت ایفای تعهداتش تلقی می‌کنم تا در آینده این همکاری‌ها تداوم یابد و فضای تنش در سطح بین‌الملل ایجاد نشود.

آخوندی تصریح کرد: اگر تعامل سازنده با جهان داشته باشیم، حتی آمریکا را هم منزوی می‌کنیم؛ همچنان که این کار را کرده‌ایم.

به گفته وی، علت آنکه دنبال توسعه هوانوردی با استفاده از هواپیما‌های کوچک بودیم، توسعه مناطق مختلف بود، چرا که در حال حاضر هواپیما‌ها عمدتاً در مراکز استان‌ها، پایتخت و مقاصد بین‌المللی پرواز دارند، درحالی‌که من مایل هستیم فرودگاه‌های کوچک و منطقه‌ای ما فعال شوند.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ما می‌توانیم با این ناوگان به فرودگاه‌های کوچکتر پرواز داشته باشیم و امیدواریم شبکه پروازی هما را به همه مناطق ایران توسعه دهیم تا فضایی فراهم شود که مناطق مختلف کشور از صنعت هوانوردی استفاده کنند.

آخوندی یادآور شد: رسیدن هواپیما به بسیاری از مناطق کمتر برخوردار به توسعه این مناطق منجر خواهد شد و امکان جذب سرمایه‌گذار فراهم می‌شود.
منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار