وعده جدید از پاداش بازنشستگان

وعده جدید از پاداش بازنشستگان

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرد معوقات بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ به طور کامل پرداخت شده و پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۳ نیز تسویه خواهد شد.

به گزارش پارسینه و به نقل از اکوایران، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از پرداخت کامل معوقات معلمان بازنشسته خبر داد و گفت: از سال آینده دیگر تاخیری در پرداخت پاداش‌های بازنشستگان نخواهد بود.

 احسان عظیمی‌راد، با اشاره به محور اصلی کمیسیون در خصوص حمایت از معلمان، گفت: نکته اول این بود که وزارت آموزش و پرورش تاکید دارد اگر تخصیص اعتبارات از سوی سازمان برنامه و بودجه ۱۱۰  درصد در ماه اختصاص پیدا کند، امکان تسویه بدهی ۱۶ میلیون تومانی به ازای هر معلم وجود خواهد داشت.

او افزود: با تخصیص کامل اعتبارات از ابتدای سال جاری، یعنی فروردین و اردیبهشت ماه، می‌توان این بدهی را تسویه کرد و گامی در جهت بهبود وضعیت معیشتی معلمان برداشت. این امر مستلزم همکاری و تعامل بیشتر سازمان برنامه و بودجه با وزارت آموزش و پرورش است؛ لذا کمیسیون نیز با این موضوع موافقت کرده و مقرر شده است نامه‌ای به دکتر پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، ارسال شود تا با استفاده از اختیارات قانونی خود، نسبت به تأمین اعتبار مورد نیاز برای تسویه بدهی معلمان اقدام نماید.

پاداش بازنشستگان سال ۱۴۰۴ نیز امسال پرداخت خواهد شد

سخنگوی کمیسیون آموزش گفت: طبق اعلام وزارتخانه، حدود ۳۰ همت (هزار میلیارد تومان) کمبود اعتبار وجود دارد تا بتوان فوق‌العاده ویژه ۵۰ درصدی معلمان را به طور کامل پرداخت کرد. با توجه به اینکه بخشی از این فوق‌العاده قبلاً پرداخت شده، بین ۲۳ تا ۳۵ درصد آن باقی مانده است تا به ۵۰ درصد برسد.

او افزود: متاسفانه، این موضوع در لایحه بودجه مطرح شد اما در کمیسیون تلفیق با مخالفت سازمان برنامه و بودجه روبه رو و حذف گردید. با این حال، کمیسیون قرار است مجدداً این موضوع را پیگیری کرده و از سازمان برنامه و بودجه درخواست کند تا این ۳۰ همت را از محل منابع دیگر یا صرفه‌جویی تامین کند.

 عظیمی راد از پرداخت کامل معوقات بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ و پاداش سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پاداش بازنشستگان سال ۱۴۰۴ نیز امسال پرداخت خواهد شد لذا از سال آینده دیگر تاخیری در پرداخت پاداش‌های بازنشستگان نخواهد بود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار