هر ملتی که با کتاب قهر کند در واقع با هویت خودش قهر کرده است

هر ملتی که با کتاب قهر کند در واقع با هویت خودش قهر کرده است

پارسینه: عضو شورای شهر تهران عنوان داشت: طرح کتاب گردی برای ایجاد آشتی دوباره با کتاب و کتابخوانی به ویژه در نسل جوان است .

شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: هر ملتی که با کتاب قهر کند در واقع با هویت خودش قهر کرده است.

وی تصریح کرد: اساس و پایه فرهنگ، کتاب و کتابخوانی است و متاسفانه می توانیم بگوییم که گویا در کشور قهری جدی با کتاب به ویژه در نسل نوجوان و جوان به وجود آمده است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: امروز با در توسعه شبکه های اجتماعی و رسانه های به روز گویا نسل های جوان دیگر آشتی با کتاب ندارند از این روی شورای شهر تهران با طرح آقای مسجد جامعی که زمانی وزیر ارشاد بودند و حضور سایر اعضای شورای شهر تهران و افراد فرهیخته و فرهنگی سعی دارند در قالب ارائه اینگونه اقدامات به آشتی دوباره با کتاب به ویژه در نسل جوان کمک کنند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار